"tänk om jag skulle stå bakom dig och ta dig hårt bakifrån"

Jag är en sådan människa som älskar att bjuda in randoms på Wordfeud och tyvärr har man ju stött på ett och annat stolpskott under årens gång.

Som dom flesta vet så är dom flesta som spelar på WF kåta äldre män som skriver så fort dom ser att det är en tjej som bjudit in dom, oftast skriver dom till och med INNAN man lagt första ordet. I helgen stötte jag på två stolpskott, båda hade sambo och den ena hade till och med barn (vet inte om jag ska skratta eller gråta), båda var runt 35+, varav den ena började ragga på en gång medan den andra började lite lugnare.

Han som började lugnt började med att skriva "hej" och sedan satte kallpratet igång, han undrade om jag var singel, vart jag bodde etc. När han fått reda på att jag har sambo och han även talat om att han har sambo så sade han "vi kanske inte ska prata med varann då?" till svar fick han "man kan prata med varann så länge det håller sig inom ramarna, man är inte otrogen för att man pratar med någon annan av det motsatta könet."

BOOM, efter det satte han igång, han skrev hela tiden, spelade knappt. Han undrade vad jag gjorde, han undrade vad för sexställningar jag gillade, om jag gillade oralt och analt. Rätt vad det var så ändrade han taktik och körde med "jag slår vad om att du är en sådan som låter i sängen" "Jag tror jag har någonting som du kommer gilla."

Tidigare hade han skrivit och frågat vad jag gjorde, jag svarade med att jag satt ute i solen och njöt... "jag fick just en tanke om dig..." "jaha vad för tanke?"- direkt slog det mig att det var en sexuell tanke och oj vad rätt jag hade.
"Tänk om jag skulle stå bakom dig och ta dig hårt bakifrån, höra dig stöna... Jag är 1.89cm är det ett problem för dig?"

ALLTSÅ VA?? Efter det svarade jag knappt och valde att spela klart spelet för att sedan sluta acceptera hans inbjudningar, till slut vart jag så jäkla irriterad och sa ifrån, jag skrev tre långa meddelanden till honom (kommer inte ihåg nu vad jag skrev), jag avslutade i alla fall meddelandet med "jag tycker det är väldigt synd om din sambo som lever med dig"

Den andra snubben då... Han började också att kallprata med mig för att sedan ta det en nivå längre, han frågade vad jag gjorde och jag svarade och då frågar han "Solar du naken?" För att visa att jag är så ointresserad utav sånt så svarade jag bara "kanske", därefter kom nästa fråga "har du onanerat utomhus någon gång?". Där brast det för mig, jag blev så irriterad på honom så jag svarade bara "det är någonting jag inte skulle dela med mig till en främling :)" Därefter resignade han spelet.


Varför tror killar att det är okej att börja ragga eller skriva snuskiga saker till tjejer så fort dom blir inbjudna till ett parti spel? Är det någon signal som vi tjejer har som sänder ut att vi är tillgängliga för att dom ska få avreagera sig sexuellt över ett spel? Jag förstår inte riktigt hur man är funtad om man tror någonting sådant.

Vi har inte bett om att bli använda som sexuella ting, vi har inte bett att killarna ska öppna käften och börja skriva hur hårt dom vill ta en, vart dom vill komma över en etc. Det är ett väldigt vidrigt beteende helt enkelt. Hoppas killarna kommer till instinkt med det och börja söka hjälp för det.

(jag vet att det självklart finns tjejer som håller på likadant och även det är vidrigt. Sök hjälp eller avinstallera alla era spel.)


Gillar