Helsingfors

Fredag-söndag förra veckan så åkte jag och Christoffer iväg på en kryssning till Helsingfors. Fredagen på båten var väldigt mysig, drack lite gott, umgicks med helt okej människor, åt helt okej gott, kikade i Taxfreen, strosade runt på promenaddäck och bara var.

I lördags så klev vi i land i Helsingfors. Medan sällskapet vi umgicks med skulle till någon rysk krog och fortsätta drickandet så valde jag och Christoffer att strosa runt i staden, kolla på alla vackra kyrkor, gå i butiker och bara njuta utav ensamtid utan barn. Vädret var ändå helt okej, någon plusgrad och ganska så grått och blåsigt. Men man njöt ändå. Vi promenerade väldigt mycket, kollade i butiker som inte finns här i Sverige (vilket är det roligaste med att besöka ett annat land).

På lördagkväll valde vi att boka en egen hytt. Varken jag eller Christoffer mådde särskilt bra. Vi fick tillgång till vår hytt strax innan 17.30 och sedan låg vi bara i hytten. Jag låg och sov för jag var så fruktansvärt illamående, det gungade något förskräckligt. Vågorna ska vi inte ens prata om- herregud vilken hemsk hemresa!

//Skorna häröver såg vi i ett skyltfönster i Helsingfors. Jag tyckte dom var så söta med sina små kaninöron :)

//Deras två vackra kyrkor som vi kollade på. Så otroligt vackra, vacker arkitektur!

//Deras två vackra kyrkor som vi kollade på. Så otroligt vackra, vacker arkitektur!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer