Vad tusan hände igår?

Jag vet inte riktigt vad som hände igår.. Jag jobbade först 7-15, kom hem & bytte snabbt om till träningskläder för att därefter köra ett tabatapass framför Youtube innan det var dags att hämta barnen från förskolan.

Jag har aldrig gillat att träna eller springa förut. Har alltid avskytt det, men nu dom senaste 8 månaderna har jag börjat få panik om jag inte tränat på ett par dagar, jag kan sakna träningen - något jag aldrig gjort. Haha, så sjukt vad man kan ändras.
Fick även inviga lin nya träningstopp som kommer ifrån H&M.

Gillar

Kommentarer

Tips tips

God förmiddag!

Har träningsvärk från hell. Körde ett tabatapass igår efter lämning på förskola & promenad med sambo & hund.
H E R R E G U D säger jag bara, jag har nog aldrig blivit så svettig utav ett träningspass tidigare, vilket dock är sjukt skönt! Idag sitter jag här & kan knappt röra mig, haha.

Frukosten på bilden är någonting jag fått dille på dom senaste dagarna, det är enkelt & väldigt mättande.

2 dl lätt yoghurt 0,5%
15g Pauluns blåbär & citronmüsli
7g hasselnötter
några droppar ZERoh!

supergott verkligen! :)

Gillar

Kommentarer

Jag förbereder mig på det värsta

Jag går seriöst under...

I tisdags var jag hos veterinären med Elsa, dels för att kika på hennes tänder efter det att dom dragit ut 4 tänder & tagit bort en massa tandsten men också för att kolla upp vart hon har ont.
Under påskhelgen så har hon skrikit/tjutit till så fort man rört henne, hon har även skrikit till när hon kliat sig. Vi har haft det väldigt svårt för att lokalisera vart smärtan kommer ifrån.

I tisdags fick jag reda på det... Veterinären misstänker att Elsa har ett diskbråck i nacken. Diskbråck?? I nacken??

jag fattar ingenting, eller så vägrar jag förstå. Det är alldeles för svårt för mig att ta in det.

Vi blev inbokade på ett nytt veterinärbesök nu på måndag, klockan 16:50. Då ska vi få träffa en veterinär i Arninge som är insatt i rygg- och nackskador plus att veterinären i Arninge har röntgen ifall det skulle vara så att hon behöver röntgas.

Jag gråter hela tiden, jag tänker på det konstant. Jag förbereder mig på det värsta.. Att jag förr eller senare kommer behöva ta bort henne.

Men jag går helt ärligt under.

Gillar

Kommentarer