Taconight

Har jag sagt hur mycket jag älskar tacos!? Jag skulle verkligen kunna leva på tacos alla dagar i veckan, det går absolut inte att tröttna på det, haha :)

Gillar

Kommentarer

Throwback thursday

🔴 varning, lång text 🔴

|| Jag har länge funderat på om jag ska lägga upp detta inlägg eller inte... Efter mycket velande fram & tillbaka har jag nu kommit fram till att jag tänker köra. Detta är så sjukt jobbigt, svårt & läskigt på en & samma gång. - första gången jag tog till mat som "tröst" är när min pappa gick bort, 2007. Jag började då köpa hem en massa godis & chips varje helg. För jag kände att jag inte ville eller kunde prata med någon om detta. Hur ska man som 16åring med en massa hormoner & känslor i kroppen våga ta steget ut & be om hjälp? Då blev maten min "räddning". Det är nu som först, 12 år senare som jag verkligen insett att detta beteende inte funkar längre. Det funkar inte att se sig själv i spegeln & "tro" att man är smalare än vad man egentligen är. Innan jag började med VV så fick jag hela tiden för mig att jag var mycket mindre än vad jag på riktigt var. Jag kunde titta på mig själv i spegeln & se mig samtidigt som jag inte såg mig.. Förstår ni?
Sen jag började med VV 2/9-19 så har jag gått ner 11,3kg och minskat så mycket runt kroppen. Jag har ingen aning om hur många centimeter jag minskat men det är MASSOR. Jag har gått från storlek L/XL-S/M i kläder, jag har börjat cykla, motionera, springa mer än vad jag gjorde innan jag började med VV.
Som ni ser på bilderna.. På vänster bild var vi i Spanien i augusti-19 & bilden till höger är ifrån november-19. På bara tre månader hade det hänt en hel del, tänk då vad som hänt från nov-jan... 😱

#wwviktväktarna #ww_viktväktarna #weightloss #weightlossjourney #vvonline #vvtillsammans #vvflex #viktresa #viktminskning #viktnedgångpågång #viktminskningsresa

Gillar

Kommentarer