Vecka 3

-0,4kg visade vågen denna vecka. Helt okej faktiskt, trodde dock att jag skulle minskat liite mer, men jag skyller på att jag "unnade" mig en massa gott i helgen. Denna vecka ska jag se till att inte röra veckobonusen för att se om det kanske är den som är boven i dramat. Min första vecka med vv så gick jag ner 3,4kg och då rörde jag aldrig veckobonusen, jag vet också att man blir av med en massa vätska. Vi får se helt enkelt.

Dagen har börjat bra, lämnat barnen på dagis och sedan tog jag med mig Elsa på en 45 minuters promenad, gick lite vilse i skogen men hem kom vi efter ett tag. Nu sitter jag här mätt efter att ha ätit frukost.
Jag ska träna lite senare idag, vad som händer innan dess det återstår att se :)

2 Rågi med ägg
Kaffe
Lättfil med hallon & müsli

Gillar

Kommentarer

Dagens första mål

God förmiddag!
Vågar man säga att hösten nu kommit..?
Det var riktigt kallt imorse när jag lämnade barnen på dagis och under hundpromenaden. Dags att plocka fram alla höst/vinterkläder, jag såg igår att snön har kommit lite överallt redan.

Hursomhelst, efter jag lämnat barnen på dagis och tagit med hunden på en promenad så var det äntligen dags för frukost;
Två knäckemackor med äggröra och persilja
fil 0,5% med blåbär & kanel
Kaffe
Totalt 3SP

Snart ska jag fixa i ordning en matlåda och lite mellis att han med mig till jobbet. Ska egentligen börja 15 idag men vi har förbättringsmöte 14-16 och känner att jag måste ha mellis med mig, annars kommer jag falla dit på alla godsaker som chefen bjuder på...
Slutar 21 ikväll så då blir det fort hem & lägga sig i sängen :)

Gillar

Kommentarer

Början på min viktresa

I flera år har jag nu försökt att gå ner i vikt, men jag har inte varit stark psykiskt!
Det har alltid funkat att starta men sen så går det utför, helger har kommit i vägen, födelsedagar och andra helgdagar som varit värt att "fira".

Men för 2 veckor sedan bestämde jag & min sambo oss för att nu får det faktiskt vara nog. Vi kan inte fortsätta i samma tempo som vi gör, vi kan absolut inte fortsätta äta en massa skräpmat, chips och godis- detta beteende måste brytas & det NU!

Vi startade varsitt medlemskap på Viktväktarna & herregud, det är ta mig fan det bästa jag gjort. På 2 veckor har jag gått ner 3,7kg- WHAT?! Helt sjukt, så mycket har jag aldrig lyckats gå ner innan. Jag loggar all mat jag äter (loggar oftast inte maten som består utav 0SP), jag promenerar dagligen; till jobbet, när hunden måste ut samt så tränar jag hemma, antingen framför Youtube eller med hjälp utav någon av mina träningsappar.

Startvikt: 102,4kg
Nuvarande vikt: 98,7kg

Gillar

Kommentarer