Mysfrukost

​Godmorgon på er! 

Usch vilken konstig dag.. Jag gick av imorse klockan 7, sprang snabbt införbi ICA innan jag skulle med bussen hem och sedan dess har jag legat i soffan, kollat lite på dplay och somnat till då och då. Nu är jag ledig t.o.m onsdagkväll då jag jobbar mina sista två nätter innan jag går tillbaka till mitt ordinarie schema- det kommer för övrigt bli så otroligt skönt. Skönt att bara jobba dag/kväll och otroligt skönt att få sova i sin säng om nätterna. 
Att jobba natt är mysigt, givande och spännande MEN det är ingenting som passar mig. Inte just nu i denna tidpunkt. 

nu ska jag bara njuta utav lugnet och hundmys innan jag ska hämta hem barnen❤

Gillar

Kommentarer

Serietips

Nu under hösten och vintern så har jag sett på många bra, roliga och läskiga serier. Än mer serietittande har det blivit nu när jag jobbat natt också. (jag har verkligen inget liv..) Hursomhelst, dessa serier häröver är väldigt sevärda, så otroligt välgjorda, roliga, knasiga och otroligt sjuka.

1. The sinner- När en liten stad chockas av ett otäckt mord leder en plågad polismans jakt på svar till att mörka hemligheter kommer upp till ytan.


2. Manifest- Ett flygplan försvinner och dyker upp fem år efter att det antogs ha försvunnit i havets djup. För passagerarna har det inte förflutit någon tid, men för deras anhöriga har det gått flera år.

3. Workin moms- Föräldraledigheten är över och det är dags för de här fyra mammorna att återgå till jobbet, samtidigt som de tampas med barn, chefer, kärleken och livet.

4. Dirty John- Affärskvinnan Debra Newells liv slås i spillror när hon blir kär i bedragaren John Meehan och faller för hans lögner och manipulation. Baserad på en sann historia.

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Renovering

God förmiddag!
Igår åkte vi till IKEA för att kolla på golv till vårt sovrum. Dock så fanns inte det golvet vi var ute efter så vi fick lägga en beställning på deras hemsida igårkväll. Dock så valde vi ett annat lite mörkare golv (se bild), vi var först inne på att ha ett ljust golv eftersom väggarna är vita och själva rummet inte har något fönster. Spännande är det i alla fall, får se om golvet kommer passa inne i rummet.
Hela helgen har vi målat till och från, svårt när man har barnen hemma, man hinner bara måla på kvällarna då barnen sover.
Ska bli så kul att få se slutresultatet 😃

Gillar

Kommentarer