Sista veckan är här

Oj oj oj, vad fort denna semester har gått. Jag är redan inne på min sista & 4:e semestervecka, nästa måndag är det back to reality som gäller. Dock så börjar jag veckan väldigt lugnt, jobbar måndagkväll och sedan är det inskolning på förskolan för Colin som gäller och sen jobbar jag helgen. Skön vecka :-)

Detta känns faktiskt helt konstigt, men detta är min första betalda semester, innan har jag alltid varit timmis eller mammaledig, men inte denna sommar, hehe.

Under semestern har vi hunnit gå på Furuvik, badat, åkt motorbåt och vattenskoter, åkt till Gävle och hälsat på gammelmormor och gammelmorfar till barnen samt åkt till deras stuga. Vi har också träffat kompisar, barnen har haft kompisar över och badat återigen. Ännu är ju inte semestern slut och imorgon har vi planer på att åka till Mulle Meck-parken eller bada, det beror helt på hur varmt det är.

Nu tänkte jag faktiskt slänga mig i soffan och se lite på Dplay innan jag ska ta en dusch och krypa ner i sängen.

🌸

Gillar

Kommentarer

Födelsedagskalas

För precis en vecka sedan, idag så hade vi 1-års kalas för minstingen i familjen. Vi firade honom ordentligt; med många paket och en stor glassbuffé. Tänk er som Frozen Yoghurt där man får plocka tillbehör såsom godis, frukt och såser- exakt så hade vi. Vi tyckte att det var väldigt onödigt att baka tårta bara för att det hör till födelsedagar, speciellt när inga utav barnen äter det och det är ändå Colin vi firade, så det fick helt enkelt bli en stor glassbuffé- som förövrigt var väldigt uppskattad! Colin och Charlie älskar glass! 🎉

Båda barnen fick även en massa presenter när mormor kom upp, både från mormor, gammelmormor och gammelmormors syster❤

Gillar

Kommentarer