Glad Påsk

God morgon lördag!

Det känns riktigt skönt att äntligen ha en HEL ledig helg, annars har jag alltid jobbat extra dom helgerna som inte är mina.

Det ska bli så skönt att få vara hemma tillsammans med familjen denna helg, tyvärr mår jag inte bra, jag antar att det är min tur att bli sjuk nu. Jaja, bara att bita i det sura äpplet.

Glad påsk 🐔 🐓 🐣

Gillar

Kommentarer

Friday

Godmorgon fredag!

Jag älskar att gå upp tidigt på fredag, åka till jobbet och veta att jag har fredagskvällen hemma tillsammans med familjen, jag älskar det, verkligen!

Idag jobbar jag 7-15, en helt okej tid att jobba, speciellt nu när vädret verkar bli otroligt fint idag.

Hoppas ni får en bra dag 🌸

Gillar

Kommentarer

Vem tusan snor någonting sådant ifrån en annan människa?

HOME ❤

Vi har nu bott i vårt nya hus i 3 veckor och allting känns superbra. Visst har vi funnit lite grejer som vi vill byta ut, fixa till eller renovera, men det får vi ta längre fram. Vi ska bara landa, andas in allting och njuta fullt ut.

Dock så vart vi av med våran "bird-feeder" samt en kartong med köksgeråd, så kastruller, våffeljärn, osthyvel, äggdelare, stekspadar etc var vi tvungna att köpa om. Vem tusan snor någonting sådant? Om man ser innehållet i kartongerna dumpar man då inte dom eller lämnar tillbaka dom? Idioter finns det tyvärr gott om...

Hursomhelst, vi trivs otroligt bra. Vi bor i ett mysigt familjärt område med skola, förskola, väldigt bra bussförbindelser alldeles utanför oss och en massa barnfamiljer omkring oss. Jag tror att denna vår och sommar kommer bli alldeles perfekt för oss alla.


Gillar

Kommentarer