Dan före dopparedan

Nu var det väldigt länge sen jag skrev någonting & det har hänt så fruktansvärt mycket, men det får jag uppdatera om en annan dag :)

Idag under förmiddagen har vi varit barnfria så att vi kunde slå in julklappar i lugn & ro, göra trillingnötter samt göra egengjord rödbetssallad, så god sallad förövrigt 😍

Om en timme börjar jag jobbet & ska jobba till 21, efter jobbet är det fort hem för att spela bingolotto- som jag har längtat, haha.

Nu måste jag skynda mig för jag ska ta ut Elsa.

Gillar

Kommentarer

Han lyckades verkligen överraska mig

Igår var det min födelsedag, jag blev hela 26 år. Dagen firades i bilen ner till GEKÅS ULLARED. Efter vi checkat in så åkte vi till radhusstugan, packade in våra saker, laddade telefonerna & vår energi & sedan begav vi oss till Gekås för att handla lite frukost. Ut kom vi med ett sällskapsspel, frukost, handtvål & sparkskydd till bilen. Så visst hittar man alltid någonting där.

Min pojkvän hade bestämt denna present redan i somras, han hade fixat både hund- och barnvakt. Han som nästan aldrig brukar lyssna på någonting utav det man säger att man önskar sig, skulle vilja ha eller göra- men i år gav han mig någonting som jag velat. 💙

Så idag blir det shopping i det gula varuhuset, efter vi fått en välförtjänt sovmorgon & fått äta frukost i lugn & ro.
Självklart saknar vi Colin & Charlie, våra små älsklingar ❤️

Gillar

Kommentarer

1a december

Första december idag vilket betyder att vi ska öppna första luckan i våra julkalendrar, det är 23 dagar kvar till julafton, samt att det bara är 1 månad kvar tills jag börjar jobba igen.

Jag längtar efter julafton så otroligt mycket, för mig är jul väldigt heligt (haha), att få fira med hela familjen (minus min familj...) äta god mat, öppna julklappar & se lyckan i allas ögon när dom får öppna sina klappar. Jag älskar att ge bort presenter mer än att själv få, det är någonting speciellt med att ge bort saker.

Gillar

Kommentarer