Colin 5 månader

🎀 Han använder mer än gärna sin röst, hela tiden, överallt.
🎀 Nu äter han mer & mer smakportioner, snart ska vi också gå över till "riktiga" portioner.
🎀 Han visar väldigt tydligt att han börjar bli en egen individ med en egen vilja & bestämdhet.
🎀 Han älskar att följa Elsa med blicken, just för tillfället är det Elsa som är roligast.
🎀 Han myser mer än gärna med sin gosenalle, mitt på dagen, natten & i vagnen.
🎀 Han kan som sagt vända sig från rygg till mage & nu kan han även vända sig från mage till rygg- stora killen!

Utöver detta så är han en superglad liten kille som charmar alla han ser.

Den 12/12 är det dags för BVC igen & då är det vaccin som gäller. Då ska jag också passa på att väga samt mäta honom, sånt är riktigt roligt att ha kvar som minne.

Gillar

Kommentarer

En massa hajar

Igår åkte vi som sagt till Fjärilshuset för att kika på alla vackra fjärilar & fiskar. Charlie tyckte att hajarna var riktigt coola, så igårkväll kunde han inte somna pga att han bara ville prata om hajar.

J

Jag har själv aldrig varit på Fjärilshuset tidigare så jag hade sett framemot detta besök jättemycket & wow vad alla fiskar var fina. Dom hade både Nemo & Doris ifrån Disney filmerna, haha.

Hursomhelst, idag har jag båda barnen hemma, Charlie vägrade att klä på sig ytterkläderna & bara grät, så jag bestämde då att han kan få vara hemma idag. Man kanske ska skriva ut en bild på hans förskola & visa honom den så att han ser vart vi ska åka. Det borde ju ändå fungera, för han är alltid omöjlig på morgnarna, han vill INTE klä på sig sina ytterkläder & åka iväg. Pedagogiskt & bra 😊

Gillar

Kommentarer

Han förföljer oss

//Nu längtar jag verkligen efter mycket snö på marken & julafton


Igår hade vi ingenting planerat så då passade vi på att ta en promenad till centrum för att kika efter en gymväska, tyvärr hittade vi ingen så det får helt enkelt vänta. När vi väl var i centrum så planerade vi att promenera till Rusta & Coop för att handla schampoo, balsam & choklad- vi kom bara till Mc Donalds eftersom jag & Christoffer blev riktigt hungriga. Båda barnen sov så vi stod i kvalet & valet att fortsätta till Rusta eller kila in på Mc Donalds & käka lunch, det blev det sistnämnda.
Efter en liten stund vaknade Charlie, vi alla åt upp maten & sen fick Charlie gå in i lekrummet & leka av sig litegrann. När Christoffer är i lekrummet med Charlie så leker Charlie titt-ut med några tjejer som är där varav en utav dom säger "lilla bebisen förföljer oss", vad jag skrattade när Christoffer kom & berättade det. Vår lilla 2-åring, lilla bebisen som förföljer andra barn, haha.

Efter en stunds lekande så promenerade vi hem i spöregn.

Idag är det Aquaria på Djurgården som gäller, att kolla på lite fiskar & andra djur en söndag är väldigt mysigt 😍

Gillar

Kommentarer