Colin 4 månader

Igår blev Colin hela 4 månader, vart tar tiden vägen? Tiden springer bara på & man glömmer bort att man har en liten bebis som sakta men säkert börjar bli ett stort barn.

I takt med att Colin växer på så har han även utvecklats något enormt, det är så roligt att följa hans utveckling.

🎀 Han har sedan 1 vecka tillbaka börjat med smakportioner, för tillfället är det en fruktgröt ifrån Semper som går hem hos lillkillen.

🎀 Han greppar mer & mer sina fötter, händer & andra saker.

🎀 Han har hittat sin röst & använder den mer än gärna.

🎀 Redan nu ser han upp till storebror, han följer Charlie med blicken, skrattar åt honom & gillar att busa & mysa med brorsan.

🎀 Han gillar att sitta upp småstunder i soffan.

🎀 Nu har han äntligen börjat intressera sig för babygymmet, innan dess låg han bara & rörde sina händer när han låg under gymmet.

🎀 Han älskar att ligga i vagnen. Från det att han var nyfödd fram till dom senaste veckorna så har han verkligen avskytt att ligga i vagnen, han har föredragit att sitta i bärselen.


På tisdag ska vi till BVC för att mäta samt väga Colin. Kul att ha det uppskrivet i det gula häftet.

Gillar

Kommentarer

Spyende pumpa

Tidigare idag så passade jag & Christoffer på att göra vår pumpa, vi försökte också få med Charlie på det så att det skulle bli en liten familjegrej, men han vart inte alls sugen- så där satt jag & Christoffer & tog ur innehållet, målade en mall på pumpan samt skar till den. Vad roligt det är att göra någonting tillsammans som familj & TADAA, här ovanför har ni hur pumpan blev.
Jag är supernöjd över resultatet! :)

Gillar

Kommentarer

Tossor till Colin

Äntligen har vi köpt små tossor till Colin.

Nu när det börja gå mot vinter & kallare tider så har jag haft siktet inställt på att köpa tossor till honom, så när vi var i Täby i söndags så hittade vi dessa. Dock så köpte vi inte dom förrän igår i centrum, var tvungen att fråga om storleken innan, det är så missvisande när det står både Europeiska storlekar & Engelska storlekar... Trodde man gick efter månader & inte skostorlek, alla tofflor/skor har olika saker man går efter.

99kr för dessa, finns på H&M, ett superbra & billigt kap!

Gillar

Kommentarer