Tio Långa ÅR HAR NU gått

Igår efter vi hämtat Charlie på förskolan så åkte vi förbi minneslunden vid kyrkan. Vi passade på att tända ett ljus för min pappa & barnens morfar. Tyvärr kommer dom aldrig att få träffa eller lära känna sin morfar vilket gör väldigt ont att tänka på.

Hur förklarar man sånt för barnen när dom kommer upp i den åldern då dom frågar om allt? Hur förklarar man vad döden är på ett fint sätt?

10 år har nu gått sen du gick bort.

Under dessa 10 år har du missat så himla mycket; jag har tagit studenten, jag har träffat världens finaste kille, jag har flyttat ifrån Gotland & bosatt mig i Sthlm, jag har utbildat mig till undersköterska, jag har funnit mitt drömjobb & även hunnit få 2 underbart fina barn ❤️ vilket också såklart betyder att du blivit morfar till 2 fina & busiga grabbar.

Jag saknar dig varje dag pappa ❤️

Gillar

Kommentarer

Att trivas med allting

Idag tog jag & barnen bussen till Charlies förskola för att lämna av honom där.
Det gick jättebra, Charlie var riktigt imponerad/förvirrad utav rösten som säger namnet på varenda busshållplats, man såg verkligen i hans ansiktsuttryck att han funderade & funderade över varifrån rösten kom, haha lilla killen❤️

Allt som allt tar det ca 1 timme att ta sig till & från förskolan, men det är så mycket mer värt det. Jag älskar att vi har bytt tillbaka till Charlies första förskola, vi trivs & han trivs. Och i slutändan är det ju trots allt vi alla som ska trivas, vi ska trivas med både förskola, miljön & pedagogerna.

Nu ska jag passa på att mysa lite med Elsa & Colin
🌸

Gillar

Kommentarer

Firad 2-åring

I lördags firade vi tillsammans med resten utav Charlies släkt hans 2-årsdag. Det bjöds på skratt, kärlek, bus, paketöppning & en massa fika. Jag & Christoffer gjorde en stor glassbilstårta, med ballerinakakor som hjul & vindruvor som lysen samt dekoration på bilen.
Allting var så uppskattat, fikat var uppskattat utav alla vuxna medan presenterna var uppskattade utav Charlie, mig & Christoffer.

Det har varit en underbar helg med en massa bus & firande.

Nu är det dags för att planera nästa stora firande, nämligen Colins dop.

🌸Gillar

Kommentarer