När 3 blir 4

Igår klockan 14.34 föddes äntligen Charlies lillebror, 3950g och 52,5cm lång.

Förlossningsberättelse kommer upp på bloggen inom någon dag 💖

Gillar

Kommentarer

v. 41 (40+3)

I lördags gick vi tyvärr in i en ny vecka, vecka 41, vilket alltså innebär att vi nu är inne i v. 40+3...

Igår var jag hos min BM, vi pratade om mitt mående, förlossning och ultraljud, vi lyssnade även på lillebrors hjärtljud samt mätte magen.
På måndag är det dags för ultraljud klockan 11, får se vad dom säger denna gång. Sist så var dom ju helt ute och cyklade, tyvärr så är det ju riktigt svårt att kunna säga hur mycket en bebis kommer att väga när denne är ute- man får helt enkelt ta allting med en nypa salt.

Mitt SF-mått denna gång ligger på 36cm, alltså har magen vuxit en centimeter. Dock så har den ju sjunkit en hel del, så nu får vi bara tänka positivt!!
Hjärtljuden lät alldeles underbart, han fick till och med in en liten spark när barnmorskan tryckte på magen.


Jag vet inte hur många gånger jag och Christoffer fått frågan: "Har det hänt någonting??"
Hade det hänt någonting så hade vi med största sannolikhet berättat det, men jag förstår ju självklart att folk runtomkring oss är väldigt nyfikna utav sig, till och med våra grannar har frågat om det hänt någonting. För tillfället är den frågan riktigt jobbig att få höra, man går själv runt och längtar och hoppas på att minsta lilla värk är starten.

Vi får helt enkelt stå ut och vänta på att lillebror vill komma ut snart.

🌸

Gillar

Kommentarer

Fått sin första bil

Godkväll!

Förra helgen så bestämde vi oss för att beställa hem en elbil till Charlie och häromdagen fick vi hem den.
Charlie tycker det är lite läskigt att sitta i den och åka omkring, det han däremot älskar att göra är att sätta sig i bilen och dansa, det finns en massa låtar inlagda i bilen från början, sen kan man själv koppla in en MP3 om man vill 😊

Gillar

Kommentarer