v.32 + hemgång

Vecka 32 (v.31+2)


Igår jobbade jag & magen vårt sista pass på ca 8 månader, för nu är vi hemma & njuter utav mammaledigheten! Det var med blandade känslor som jag gick från jobbet igår, jag rensade mitt fack, lämnade in allting som skulle lämnas in & sade "hejdå" till kollegor & brukare.


Idag har jag än så länge hunnit med att ta en skogspromenad med hunden, städat & bytt sänglakan samt lämnat Charlie på dagis. Resten utav dagen ska jag bara ta det lugnt & njuta av lugnet :-)

Hoppas ni får en bra måndag!

Gillar

Kommentarer

...

Kod för att importera min blogg till Nouw: 5528661496

Gillar

Kommentarer

Ännu mera nytt

Idag efter jobbet gick jag förbi H&M och hittade dessa fina shorts på rean. Kostade 75kr och 50kr- ett väldigt bra kap, dock så ska vi köpa lite fler shorts till honom. Det är tänkt att Charlie ska ha dessa i sommar i alla fall, tyvärr kommer det vara lite svårt att matcha Charlie och lillebror, så lillebror får glida runt med kortärmade bodys :-)

Hursomhelst, idag har det stått jobb på schemat, 7-15. En riktigt jobbig och tröttsam dag, tröttsam för att jag är så himla trött hela tiden och somnar så fort jag sätter mig ner och jobbig för att jag nu känner att allt börjar bli väldigt jobbigt för mig. Det är bara att bita ihop till på söndag klockan 15, efter det kan jag bara ligga i sängen framför Pretty Little Liars och dega.

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och se om jag hittar någonting vi kan se på ikväll!

Ha en bra kväll

Gillar

Kommentarer