+/- med att vara gravid

+ man kan sätta sig ner i en butik för att vila sig en stund.

+ omtanken och uppmärksamheten man får från människor runtomkring en.

+ man slipper mensen.

+ att få äran att bära på mitt och Christoffers andra kärleksbarn.

+ att känna alla sparkar i tid och otid.

+ man kan äta hur mycket som helst utan att folk ifrågasätter det.

+ man kan också handla en massa godsaker och skylla på cravings, det är UNDERBART :)

+ man går runt på små rosa fluffiga moln och bara ler hela tiden.


/

- förstoppningen och halsbrännan man får...

- inga kläder passar längre och det finns heller inga fina mammakläder att dra på sig.

- man svettas som en gris.

- man orkar inte göra någonting utan att behöva stanna upp och andas i 5 minuter.

- böja sig ner ock knyta skorna, klä på sig strumpor/byxor

- foglossning som kommer smygandes.

- FÖRLOSSNINGEN!! Jag må ha fött barn 1 gång tidigare men jag börjar bli livrädd för förlossningen. Alla dessa tankar om att lillebror kommer vara ute på 15 minuter börjar dyka upp eller att Christoffer inte är hemma/hinner hem innan det är försent. Hua


Gillar

Kommentarer

I'm done

Nu har vi äntligen städat klart huset. Jag älskar känslan en fredag eftermiddag då man kommer hem från jobbet, man kommer hem till ett hus som är städat, kläderna är tvättade och man har hela kvällen framför sig tillsammans med familjen, den känslan är helt klart oslagbar! :)

Nu har jag äntligen fått luta mig tillbaka, andas ut och känna hur lillebror lever loppan därinne. Det har varit fullrulle både på jobbet och här hemma med både städ här och där samt en massa tjat. Men älskar man att arbeta med människor så kan man se det roliga i det trots när det är som jobbigast.

Nu blir det dags att se om jag hittar någonting att se på medan sambon arbetar nere i köket.

Gillar

Kommentarer

Han slog sin hund

'

Igår när jag skulle lämna in Elsa så gick jag förbi våra grannar som bor längst ut mot parkeringen. Rätt vad det är så hör jag hårda bankningar mot köksfönstret och sedan en hund som piper/gnäller/ylar. Jag backar snabbt tillbaka och ser hur hundens husse drar sin hund (som suttit ute på altanen) i nackskinnet medan hunden sitter ner. Husse drar hunden bakom någon sorts ställning och börjar slå hunden hårt.

Jag som reagerar på en gång skriker till honom och frågar vad han tror att han håller på med och att man inte slår djur! Denna man släpper snabbt sin hund och går snabbt fram till mig där jag står och vågar/vägrar se på mig och säger till mig med frustrerad röst: vi har försökt lära honom att INTE kissa på altanen men han lär sig aldrig. Du borde förstå mig.
Jag säger då med sarkastisk röst: jaha, han kissade på altanen?! Då förstår jag! Men man slår ändå inte djur. Du borde förstå mig, man blir ju orolig när man ser någonting sånt här.

Får då till svar ifrån denna man: jag förstår dig absolut.

(Man ska aldrig någonsin bestraffa ett djur, framförallt en hund, som kissar inomhus. Felet ligger aldrig hos djuret utan det ligger alltid hos ägaren. Går/släpper man inte ut djuret tillräckligt så kommer den tillslut att kissa inne, djuret mår själv inte bra av att behöva kissa inne och den mår inte bättre av att man bestraffar den med ord/slag.)


Jag går fort därifrån och känner hur mina ögon vattnas och hur jag skakar i hela kroppen utav ilska. Jag lämnar av min hund hemma och går snabbt ut till sambon och berättar vad som hänt, väl därute så brister allting för mig.


Vi åker iväg till centrum och när vi kommer hem igen så satte jag mig på en gång och gjorde en anmälan om djurmisshandel. Även om dessa slag och dragningar är en engångsföreteelse så är det aldrig OKEJ att slå ett oskyldigt djur. Denna hund får aldrig komma ut på promenader, han har bara en altan att gå omkring på, ingen gräsmatta där han kan ligga och vila eller kissa på, han har också långa klor. Allt detta tog jag även med i min anmälan.

Nu håller jag tummarna för att dom tar denna anmälan vidare!

Nu såhär i efterhand när jag lyckats lugna mina nerver så kommer jag på en massa annat och mer vettiga saker jag kunnat säga till denna "man". Synd att man ALLTID är så efterklok!

Gillar

Kommentarer