Fredagen 27 januari

Underbar färg på himlen igårkväll


Idag är det vab som gäller, Charlie har haft en sån hemsk hosta hela natten vilket har medfört en orolig natt för honom och för oss andra. Så vi bestämde att han idag får vara hemma och kurera sig i stället för att gå på dagis och smitta alla andra barn.

Under morgonen har vi sett "Daniel Tiger" och "Stadens hjältar" samtidigt som vi lekt, just nu sover Charlie, vi brukar annars hålla honom vaken till efter lunch, men idag gick det verkligen inte. Så medan Charlie sover så passar jag på att blogga och mysa med vovven.

Nu ska jag faktiskt ta och slänga mig i soffan och vila en stund.

Gillar

Kommentarer

Ett riktigt bra kap

I tisdags gjorde vi ett riktigt bra kap på en second hand butik här i Åkersberga. Vi köpte dessa 4 fina stolar för 100kr tillsammans, kollade upp vart dom kom ifrån när vi väl kommit hem, såg att dom var från Ikea, jag gick då in på deras hemsida och såg att dessa stolar finns att köpa för 129kr styck(!!!!), så både jag och sambon är överlyckliga över vårt lilla kap.

Vi ska bara måla om stolarna samt köpa ett litet bord till, sen är dom redo att leka med :-)

Gillar

Kommentarer

Uppföljningssamtal på förskolan

Igår var vi på uppföljningssamtal på Charlies förskola där vi pratade om hur Charlie har det och vad vi föräldrar tycker och tänker. Både jag och Christoffer är så nöjda med förskolan, pedagogerna och barnen, han har hamnat på helt rätt ställe. Pedagogerna är också väldigt stolta och nöjda över Charlie, dom sa att han är en riktigt charmtroll så charmar vuxna som barn och som förälder blir man oerhört stolt över att få höra det :-) Han har även vuxit något enormt, man märker att han har en sån otroligt stark vilja och självförtroende.

Vår lilla kille!

Gillar

Kommentarer