Friday

Cykeltur till förskolan.


Charlie älskar att cykla, han kan sitta & skrika, prata & skratta. Det bästa med att cykla är nog alla bilar, bussar & lastbilar man kan titta på som susar förbi oss.

Charlie älskar också att vara på förskolan & leka med leksakerna & med sina kompisar. Det han & vi tycker är jobbigt är lämningen, han blir så ledsen & håller ett hårt tag om ens kläder & verkligen vägrar att släppa. Det gick riktigt bra att lämna honom den första veckan, då brydde han sig inte, men nu efter han varit sjuk & varit hemma så har det tyvärr blivit jobbigare. Men både jag & Christoffer vet att Charlie har det superbra på förskolan så det underlättar lämningen.

Så jag lämnade honom vid 9.00 och cyklade hem igen. Väl hemma blev det frukost & det senaste avsnittet utav Wahlgrens värld. Jag har verkligen fastnat för detta program, jag tycker dom är så sköna & så oerhört frispråkiga. Dom bryr sig liksom inte om dom har ett stort filmteam hemma som filmar dom, dom är sig själva. Visst kan vissa saker verka vara pålagt, men vad gör man inte för att få en massa tittare samt göra bra teve? :)

Min frukost, en bra start på dagen helt enkelt!

Nu ska jag fixa i ordning allt jag ska ha med till jobbet & sedan fixa lite lunch :)

Gillar

Kommentarer

Hemma med sjukt barn

Idag är jag hemma med denna lilla goding. Han har redan hunnit gå i förskolan i en vecka och är redan febrig & förkyld. Men vi får tacka för att han hållit sig frisk hela första året & att det kom nu i stället.

Just nu sover Charlie & jag själv ska då passa på att baka lite chokladmuffins för att sedan se någon film med lillebror.

Gillar

Kommentarer