New in- Örhängen

Dessa fina örhängen landade i vår brevlåda i förrgår. Jag älskar dessa örhängen, dom är så otroligt fina & så jag! Igår använde jag örhängena som är på högra sidan, så fina så.

Köpte dessa 2 på wish för 9kr/st + 9kr i frakt. Ett riktigt kap med andra ord :)

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Vårt första föräldramöte

Jag & Christoffer var iväg på föräldramöte igårkväll, på Charlies förskola. Igår slog det oss att det verkligen är sant att han snart börjar i förskolan, att han ska vara hemifrån i flera timmar & leka med andra barn & vuxna. Även om han inte har inskolning förrän den 4 oktober så var vi mer än välkomna på föräldramöte för att träffa alla andra föräldrar. Jättekul tycker jag! Mötet gick för övrigt riktigt bra, pedagogerna satte igång ett litet bildspel på alla barn som går på båda småbarnsavdelningarna & när ens barn dök upp på projektorn så skulle barnets förälder presentera barnet & vad barnets mamma & pappa heter. Sen var det även mycket viktig information. Superkul!

Men tyvärr är det vid just sådana här tillfällen som man börjar fundera över allting... Det känns så himla jobbigt att behöva lämna iväg Charlie samtidigt som det är en lättnad att veta att han faktiskt har en förskoleplats & att vi kan jobba utan att behöva känna denna ständiga oro över hur allting kommer bli. Att vara förälder innebär väldigt många olika saker, sånt som man inte tänkte på innan man blev förälder. Man är ständigt orolig över att någonting kommer gå snett, att han kommer sätta mat i halsen, att han kommer kvävas utav sina nallar när han ligger & sover, att man inte kommer höra honom gråta på natten... Listan kan göras otroligt lång...


Det är även skönt att Charlie kommer vara hemma dom dagarna jag är ledig ifrån jobbet, ojojoj vad vi ska passa på att mysa då :)

Det är svårt att förstå att han inte är en liten nyfödd bebis längre, nu suger vi oss alla pussar, kramar & all närhet han vill ha. För allting går så oerhört fort, man vill nästan inte blinka för man är rädd för att man kommer missa det minsta lilla.

Tänk att denna nyfödda kille på högra bilden är 1 år gammal. Vart tar tiden vägen?

Gillar

Kommentarer

en extra semesterdag

Godmorgon på er!

Tidigare imorse klev jag upp vid 05 för att hinna duscha, tvätta håret, äta frukost & sminka mig innan det skulle bli dags att bege sig till jobbet. (Sover Charlie på morgonen så brukar jag gå till jobbet, därför ställer jag klockan på 05.)

När jag väl kommer till jobbet så träffar jag min kollega som tittade chockat på mig & frågade om jag inte har semester. Efter ca en kvart på jobbet så får jag prata med chefen & det visar sig att vår samordnare har förväxlat dagarna jag ska ha semester. Så det slutade med att jag fick gå hem & ha en extra semesterdag :) Sånt man absolut inte tackar nej till!

Så nu sitter jag här framför datorn & försöker skriva en veckomatsedel, vi ska åka iväg & handla när Charlie vaknat.

Gillar

Kommentarer