11 månader gammal

Älskade unge!

Vikt: 12.125g
Längd: 78.5cm
Huvudomfång: 48.8cm

Häromdagen så besökte vi BVC för att göra den månadsvisa kollen för vikten och längden. Charlie väger som han ska och han är så pass lång som han ska vara, hon hade ingenting att märka på. Man är alltid lika nervös för att gå till BCV ifall man kommer "få skäll" för att man ger honom för mycket mat, även om man vet att alla barn äter olika mycket och lägger på sig olika mycket i vikt.

*Han klättrar mer än gärna uppför våran soffa och hoppar runt och leker i den. Han älskar att ställa sig upp i soffan för att sedan sätta sig ner med en duns på rumpan och sedan luta sig bakåt. Dessa gör han i 2 olika steg; han sätter sig ner med en duns. Väntar litegrann och skrattar för att sedan luta sig tillbaka och falla baklänges. (Vi fångar honom såklart)

*Charlie går också gärna runt i huset samtidigt som han håller i oss i fingrarna. Han vågar inte riktigt gå själv ännu, han har inte riktigt hittat modet till att ta det första steget själv. Han hatar att använda sig utav sin lära-gå-vagn, antingen går han med hjälp utav oss eller så går han genom att hålla i sig i våra möbler.

*Han ställer sig gärna upp själv och sätter sig gärna på huk ett antal gånger.


*Han använder sig utav mer ljud, låter hela tiden.


Han växer så det knakar, vår lilla kille!

Gillar

Kommentarer

Första converse

Charlie fick sina första converse utav farmor och farfar nu i sommar.


Vi har inte riktigt vant Charlie med att ha skor på sig förrän nu. I våras fick han ett par foppatofflor utav sin gammelmormor och gammelmorfar som vi har försökt ha på några gånger. I början gick det men sedan började han böja in tårna och det gjorde att han inte fick på sig några skor.

I mitten på sommaren fick han sina första par converse och dom har han haft på sig en gång... Efter det köpte vi sandaler för vi tänkte att nu jäklar ska han börja ha skor på sig på heltid. Tji fick vi, han har på sig dom en stund för att sedan sparka av sig dom själv... haha, det återstår att se hur det blir här framöver.

Gillar

Kommentarer

Tacofredag

Fredag idag vilket innebär en hel helg hemma tillsammans med min älskade familj.

Denna helg ska vi bara mysa, alla andra utav mina lediga helger har varit fullproppade utav aktiviter, men inte denna helg. Christoffer mår inte helt hundra, så det passar alldeles utmärkt med en hemmahelg, så vi får helt enkelt se vad vi hittar på för bus här hemma.

Ikväll har vi även lämnat bort Charlie till farmor och farfar för att kunna få lite egentid ihop, vilket är guld värt! Jag har hunnit städa hela huset samt pluggat lite, vi har även varit iväg och veckohandlat. Så nu kan man luta sig tillbaka i soffan med gott samvete :)

Hoppas ni får en bra helg för det ska jag nämligen ha!

Gillar

Kommentarer