Elsa 4 år

För 2 dagar sedan fyllde denna goding 4 hela år! Det firades först med ett arbetspass på jobbet, både för mig och för Elsa, sedan åkte vi till centrum och knatade där samt köpte lite presenter till Elsa.
Hon hade nog en väldigt bra dag :) Det är inte helt lätt att fira en liten hund med paket och hela köret.

Idag blir det plugg för hela slanten och en liten tripp till Gävle.

Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Alla dessa underbara dagar

Första simturen för Elsa för i år// Charlies första tur i motorbåt

Ett av alla plask i havet denna sommar// En underbart fin sommarnatt

Förra onsdagen åkte vi upp till Christoffers mormor och morfars sommarställe som ligger i Knoppe. Vi kom dit på eftermiddagen och då hade värmen lagt sig, så då kunde man faktiskt vistas utomhus utan att få värmeslag :)
Vi träffade Christoffers släktingar som även dom var i Knoppe på besök, så det vart fullt hus. På kvällen så åt vi god mat, samtalade hej vilt, drack gott och spelade "vem vet mest?". En underbar kväll helt enkelt.

Vi stannade bara till torsdagkväll, men under dagen åkte vi iväg med motorbåt så att Charlie kunde få doppa sig (Elsa också!!). Charlie älskar att bada så det är en lätt sysselsättning alla somrar framåt ;)

Vi passade på att åka iväg och njuta fullt ut innan min semester började lida mot sitt slut.

Nu sitter jag här i soffan och njuter utav ett glas rosé; helt slutkörd efter 2 dagar på jobbet.


Hoppas ni haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Vaxholm

'

Igår när det var fint väder och närmre 30grader så passade vi på att åka ut till Vaxholm och strosa runt, fika och leka på lekplatsen. Det är så otroligt vackert i Vaxholm under sommaren, jag älskar att vara där, sitta vid hamnen och kolla på alla båtar eller bara strosa runt bland dom fina husen.

Vi passade på att gå förbi Vaxholms hembygdsgårds café och tog en lunch + efterrätt. Till lunch fick det bli pannkakor med grädde, sylt och färska bär och till efterrätt blev det denna bakelse häröver; rulltårtebakelse med grädde och färska bär, sååå god!!
Dessutom ligger detta café så himla bra till, det ligger alldeles vid vattnet så man får en underbar utsikt över vattnet :)

Gillar

Kommentarer