Min drömresa

Mitt drömresemål är att få åka tillbaka till den vackra staden Paris.

Jag besökte Paris hösten 2013 tillsammans med min sambo och jag blev förälskad på nytt. Jag älskade verkligen varje del utav Paris, älskade människorna, älskade gatorna och jag älskade framförallt att det var så lätt att sig; både till fots samt med tunnelbana.
Fransmännen vägrar tyvärr att prata engelska, men det är ingenting som störde mig så mycket, man hittade en massa andra sätt att kommunicera på :)

Nu var vi i Paris under hösten då det var grått, regnigt och kallt och jag skulle vilja besöka Paris under våren/sommaren just för att se när allting blommar, se hur människorna börjar leva på nytt och ha picknick lite här och där.

Deras shopping är också superbra, en massa olika okända men även kända klädesbutiker.

När jag och min sambo kollar efter resor och billiga hotell så brukar vi gå in på Hotels.com, just för att vi vill kunna hitta ett så pass billigt hotell som möjligt och som ligger rätt centralt. Jag älskar att surfa runt på Hotels eftersom man kan sortera vad för sorts hotell man är ute efter, om det ska vara dyrt eller relativt billigt, hur centralt det ska ligga etc. Sen att man oftast kan välja att man betalar för hotellet när man ska checka in är bara en stor bonus :)

När vi däremot ska kolla på flygbiljetter så kollar vi antingen på SAS eller Norweigan. Vi vill kunna njuta så pass mycket på våra resor så vi är beredda på att leta länge och många gånger efter rätt så billiga flygbiljetter. Jag vet även att både SAS och Norweigan har rea på en massa flygbiljetter minst 2 gånger om året, det är helt sjuka billiga biljetter man kan hitta.

Vi unnar oss gärna resor, men då får dom även gärna vara så billiga som möjligt ;)

Gillar

Kommentarer

SEMESTER

Nu har jag ÄNTLIGEN semester!

Efter att ha spenderat midsommarhelgen på jobbet så kommer jag nu få umgås med min fina familj i 2 hela veckor. Som jag ska njuta utav livet, sommaren och tiden med familjen :)

I övermorgon kommer min familj upp och stannar 1 vecka, på lördag (2/7) ska vi till Ullared över dagen för att handla till Charlies 1-års kalas, men utöver det har vi inga som helst planer, vi ska bara njuta!

Tyvärr har vi det grått och dimmigt hos oss, annars hade jag spenderat kvällen ute på balkongen med skön musik i högtalarna och ett glas bubbel i handen.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll :)

Gillar

Kommentarer

Årets första bad

Premiärdopp i poolen hemma hos farmor och farfar igår. Charlie tyckte det var riktigt kul, han plaskade omkring, lekte med bollen och skulle ställa sig upp hela tiden. Nu är det bara vi som ska köpa en liten babypool med tak, sen är det fullbordat :)

Charlie har just vaknat efter sin förmiddagsvila så snart är det dags för lite lunch. Efter det ska vi packa in oss i bilen och åka iväg för att ta en promenad, sen ikväll är det dags för jobb...


Gillar

Kommentarer