bebis äter hundmat


Denna lilla kille har lärt sig vart Elsas matskålar finns, så när vi inte märker att han sticker så kryper han fort som attan ut till köket för att få sig en smakbit. Igår hann han tyvärr ut till köket och få i sig en näve utav Elsas blötmat. Direkt efter han fått i sig maten så sa han "mmmm", så han uppskattade hennes mat väldigt mycket, haha :)

Gillar

Kommentarer

borta bra men hemma bäst

Hemma ifrån Gotland och åter tillbaka till allt det vardagliga. Vädret var riktigt fint på fredagen när vi kom fram, men under resten utav helgen så vart det molnigt och regn... Men vi gjorde det bästa utav situationen. Det bästa utav allt? Att Elsa kunde följa med och fick bo på hotell för första gången! Men självklart var det även riktigt skönt att äntligen få komma tillbaka hem till mitt kära Gotland! :)


Idag gick vi upp vid sju och åt frukost för att sedan gå ut och klippa gräset. Därefter har vi städat och lagt en trött Charlie.
Jag sitter och pluggar lite smått samtidigt som jag surfar runt på nätet.

Snart ska jag ner och hämta tvätten och slänga i en ny tvätt för att sedan gå och tvätta. Det går ju inte att komma till jobbet med hela kroppen och håret fullt utav gräs ;) hehe

Gillar

Kommentarer

Mot Fårö

God eftermiddag!

Det blev ingen middag på Joda igårkväll, dom hade fullbokat hela kvällen så vi fick planera om, tillslut landade valet på "Lilla elfant"; en restaurang och pizzeria. Supergod mat och supertrevlig personal 👌🏻

Senare på kvällen lämnade vi över Charlie och Elsa till Charlies farmor och farfar för att vi skulle träffa några kompisar. Blev lite dricka, en massa snack och Eurovision Song Contest. (Outfiten på bilden är ifrån igår)

Idag har vi käkat brunch med kompisarna och nu är vi på väg ut till Fårö. Vädret är superdåligt men det hindrar inte oss från att åka utåt landet :) Nu ska jag leka lite med Charlie och samtidigt njuta utav den fina naturen utanför bilfönstret.

Gillar

Kommentarer