Årets första blåsippa

Årets första blåsippa

Mamma och Kim kom upp med båten igår vid lunch och stannar till söndag. Idag är det också mammas födelsedag och innan Christoffers föräldrar kommer hit så ska jag storstäda, tvätta och moppa golv. Sen måste jag även plugga, plugga och åter plugga. Tycker det känns skönt om jag kan skicka in några uppgifter innan deadline, på så sätt kan jag då fokusera på en massa annat.

Nu ska jag äta frukost och sedan sätta igång med städningen :)

Gillar

Kommentarer

Påskägg

Herregud vilken påsk! Har jobbat sen skärtorsdagen fram till påskdagen. Jobbade heldag på påskafton, dock så tycker jag att det är kul att jobba under storhelger, jag älskar att spendera dom dagarna med dom äldre, speciellt om dom aldrig får något besök. Sen har vi varit hos svärföräldrarna och käkat traditionell påskmat, supergott! Sen har vi bara varit hemma och tagit en massa promenader ihop och njutit utav dagarna tillsammans.

I torsdags när jag kom till jobbet så låg det ett påskägg med mitt namn på, låg lite blandat godis i samt en trisslott, godiset delade jag och sambon på när jag kom hem sen på kvällen.

Varje påsk och jul så får all personal en julklapp och ett påskägg utav ledningen, vilket jag tycker är väldigt generöst. Vi får även äta alla våra måltider på jobbet utan att betala en endaste krona, allt för att det skall vara som hemma för dom äldre :)

Nu är det dags för frukost och sen åka till Nynäshamn för att hämta mamma och Kim!

Gillar

Kommentarer

Britax

I helgen hade Lekmer en massa rabatter på en massa bilbarnstolar ifrån Britax, utöver det hade dom även 15% rabatt extra om man skrev in "BRITAX", så då passade vi på att slå till på en ny bilbarnstol till Charlie. Om ca 2 månader ska vi byta ut babyskyddet mot denna skönhet :) Den gick på ca 2400kr, ett riktigt bra kap!
Innan vi klickade hem denna stol så hade vi sökt överallt efter den perfekta stolen till Charlie, prislappen spelade inte någon större roll kände vi, bara vi hittade någon som är testad och har allt som man söker efter i en bra stol, och denna stol är bäst i test, så självklart föll valet på denna. Denna är från 9mån- 6år vilket också är riktigt bra! Då slipper man köpa en massa nya bilbarnstolar varje år.

Nu längtar jag tills vi kan börja använda den! :)

Gillar

Kommentarer