Lite nytt

Jag har länge velat ha mina sminkborstar i en sådan här vas, ståendes i lite dekorsand. Igår när vi var på IKEA så slog jag till på två vaser och dekorsand. Tidigare har jag haft mina sminkborstar i en kaffemugg, hur fint är det egentligen...? haha
Detta är även en fin inredningsdetalj i rummet :)

Gillar

Kommentarer

Sunday morning

Godmorgon!

Idag ska vi åka till Brännbacken och kasta lite saker, ut med det gamla och in med det nya. Sen i eftermiddag är det jobb som gäller, 14-20:30. Helt okej tid! Men innan dess ska vi klämma in en promenad med vovven och bebis. :)
Annars händer det inte så mycket denna söndag, bara njuta utav denna dag tillsammans med familjen.

Nu ska jag fixa i ordning mig och sedan ska vi åka iväg.

Ha en bra dag :)

Gillar

Kommentarer

Fullspäckad dag

Denna dag har gått alldeles för fort! Igår planerade vi att vi skulle till IKEA idag för att handla lite blommor och annat nödvändigt, vi hade även bestämt att vi skulle dit tills dom öppnade, vi kom dit efter tolv...
Tror vi var där i 1-1,5h ungefär och sedan åkte vi till ICA Maxi och sedan till veterinären för att handla hundmat.
Klockan var runt halv fyra när vi kom hem. Då hade vi ca 1,5h på oss att hinna göra klart maten OCH baka en kaka! Men vi hann!
Christoffers farbror med flickvän kom över på middag, spel och lite umgänge. Det är alltid lika kul att umgås med dom :)

Till varmrätt blev det hemmagjord gulaschsoppa, både enkelt och väldigt gott! Till efterrätt bjöd vi på snickerskaka med glass. Herregud så god den kakan var! På bilden häröver ser den inte så aptitlig ut, men den VAR hur god som helst!

Gillar

Kommentarer