Varför är man så jädra dum..?

Godmorgon söndag!

Idag jobbar jag återigen, dock jobbar jag HELA dagen; 8-20.30. Varför är man så jädra dum & sätter upp sig på ett extra pass på förmiddagen!? Tyvärr är det bara att bita ihop & arbeta.
Börjar känna mig väldigt mör, har jobbat sen i tisdags & får inte vara ledig förrän tisdag & onsdag. Inte nog med det så har vi APT & internutbildning imorgon...

Däremot måste jag se till att jag har med mig tillräckligt med majskakor till jobbet, annars har jag väldigt svårt att stå emot allt gott som finns i både kyl & skafferi.

Nu ska jag fixa det sista innan jag beger mig till jobbet.

Ha en bra dag

Gillar

Kommentarer

Chokladbollar med nougatgömma

100 g lättmargarin, 40%
3/4 dl sötströ
1/2 dl vaniljsocker
1 krm salt
3 msk kakao
1 msk kokt kaffe
3 dl havregryn
20 g nougat
kokosflingor

Gör såhär:
Blanda alla torra ingredienser + smöret. Tryck i lite nougat i varje boll, det ska bli ca 25 bollar.
Rulla bollarna sedan i kokos och låt stå kallt i ca en timme innan servering.Gillar

Kommentarer

Fitness adventskalender

Frukosten är intagen sedan länge & nu är även dagens träning gjord. Det känns så otroligt skönt att ha fått in träning varje dag, jag tycker det är roligt, förr hatade jag allt som hade med träning att göra.
Ibland kan det dock bli ett måste, men då är det alltid skönt när jag tränat klart. Jag följer detta på bilden, kul & skönt när man vet exakt vad man ska göra! Jag har så svårt att komma på egna övningar i och med att jag tränar hemma, jag brukar ta till Youtube ibland, men det är skönt att slippa knäppa igång det också!

Idag är det jobb, 15-21 som gäller + anhörigmiddag. Lång dag med andra ord...

Gillar

Kommentarer