Som sagt spenderade jag förra året som utbytesstudent i USA, bästa beslutet i mitt liv. Jag fick lära känna så många nya människor och prova på så många nya saker, vilket var mina stora mål med mitt år.

Jag hade en fantastisk värdfamilj, jag delade rum med min värdsyster Jessica vilket gjorde att vi blev väldigt nära och idag är hon som en riktig syster för mig. Genom att dela rum och det faktum att Jessica alltid fanns där blev det sällan ensamt, vilket man öätt kan känna när man åker till ett ställe som är helt nytt för en. Min värdfamilj fick mig att känna mig som en del av familjen och det kommer jag att för evigt vara tacksam för.

Under mitt år träffade jag även min pojkvän, Cooper, och även fast vi i början var osäkra på om vi skulle inleda ett förhållande kan vi nog båda hålla med om att det var det bästa beslutet vi har tagit hittills i våra liv.

Under året gjorde jag som sagt många nya saker och jag lärde mig väldigt mycket. Jag campade, började kolla på amerikansk fotboll, åkte skidor, blev mycket bättre på engelska osv. Jag fick även möjligheten att prova på tre sporter som var helt nya för mig: Cheerleading, basket och softball. Men mest lärde jag mig nog om mig själv.

I slutet av Oktober åker jag tillbaka till Coleman, staden som var mitt hem, för att hälsa på min pojkvän. Då kommer jag också självklart träffa min värdfamilj och några av mina vänner, men fokuset kommer att ligga på Cooper. Jag nskar att tiden kunde gå lite fortare.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag heter Mikaela Ståhlberg, jag är 18 år gammal och bor i centrala Göteborg. Jag går just nu andra året på gymnasiet, naturprogrammet. Förra året var jag i USA på ett utbytesår, närmare sagt i en liten småstad en bit utanför Detroit, Michigan. Det var ett av de bästa åren i mitt liv och ett år jag sent kommer att glömma, men mer om det senare. Utanför skolan brukar jag umgås med vänner, vara med familjen, träna, plugga eller jobba. Jag älskar att resa, sitta på uteserveringar, åka på roadtrips, äta chokladbollar och prata på FaceTime med min pojkvän. Hoppas att ni fick en liten överblick om vem jag är, så hörs vi snart igen.


Likes

Comments