Igår gick jag med ett par lättare klackar & min biker jacka & sol i ansiktet! Ja det var sol igår!! Äntligen tänkte jag & såg fram emot att kunna använda liiite mindre kläder än stora tjocka vinterjackor. Men idag när jag kollade ut så känns det långt bort igen.. är det alltid såhär i februari? Haha jag får ju för mig att såfort granen & all julbelysning samt pysslet är utslängt, ja då kommer solen & smälter all snö & sen blir det sommar😍 men jag har ju insett nu att det inte är så..

Idag ska jag iväg på ett ärende & sen tänkte jag träna ett pass!

Såhär glad är jag idag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag ta kväll, har inte gjort super mycket idag så jag tar nya tag imorgon när det kommer till uppdateringen, hoppas ni får en mysig kväll😘

Likes

Comments

Idag fick jag ett ryck & slet ut alla kläder & skor för att rensa allt, kommer dock inte att slänga något utan bara lägga ner allt i förrådet där det får ligga ett tag & vänta på bättre tider 😆 men om jag känner mig rätt så kommer jag även plocka upp en del andra kläder & skor som har legat & väntat på att få se dagsljuset haha! Det kommer inte R att gilla.. men han är dock ingen höjdare på att rensa han heller ;)

Just nu ser det ut som kaos här! Jag börjar alltid överallt sen vet jag inte vart jag ska fortsätta.. men det ordnar sig!

Likes

Comments

Igår körde jag ett riktigt gött pass, eftersom det endast var 30 min så gick det väldigt fort, men det är också skönt tycker jag för man får upp pulsen väldigt snabbt, som högintensiv träning och sen är det över innan man hinner tröttna! det var ett jättebra pass och var på en perfekt nivå eftersom jag är extremt otränad.

Igår kom även min syssling hit och sov över, så vi lagade lite käk och drack lite vin, så himla mysigt!
Idag bokade jag upp mig på ett av mina favorit pass, BodyCombat! tycker faktiskt att det är superkul. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och snart gå ut på en promenad! jag har dock inte kikat ut än, men jag hoppas det inte regnar!

Fyra favoriter, jag älskar hur Kanye stylar henne, jag hade gärna haft alla dessa outfits!

Likes

Comments

Idag har jag bokat mitt andra pass efter julledigheten.. jag har verkligen varit så himla dålig på att träna.. jag har haft en riktigt lat period nu där jag knappt rört på mig & inte hittat motivationen.. Så jag blir så frustrerad över min lathet.. haha jag måste verkligen skärpa mig nu! Jag tänker ”hur svårt kan det vara?” Men tydligen så har jag svårt att få tummen ur..jag delar ju samma nyårslöfte som iprincip alla andra i den här världen, att börja träna mer! Men jag vet ju hur mycket energi jag får av att träna & hur mycket endorfiner som frigörs vilket borde motivera mig till att bara köra! Men detta är iallafall en början! Så jag är faktiskt taggad idag

Likes

Comments

Den här helgen blev som en meditation för mig. Jag har endast spenderat hela helgen med bara mig själv, helt ensam. bara jag och mina egna tankar. Jag har aldrig varit bra på att spendera tid bara med mig själv och alltid känt behovet av att ha någons sällskap. Jag har alltid haft svårt för att vara ensam och blir oftast ledsen, känner mig sårbar och precis som jag skrev, ensam. Men jag känner faktiskt inte så längre. Jag börjar bli riktigt bra på att njuta av mitt eget sällskap och det känns jätte skönt! Självklart dyker lite hjärnspöken upp här och där, men det gör dom oavsett om jag är ensam eller inte. Jag har alltid varit så himla angelägen att alltid vilja känna mig bra!

jag vill alltid göra alla till lags, jag vill vara enkel, lättsam, härligt, rolig och vara omtyckt av alla! vill kunna lyssna på alla, alltid vara positiv, finnas för alla och få andra att känna att dom blir sina bästa versioner omkring mig. Det är nog en fin tanke någonstans, men helt ohållbart för mig.

DET HÄR BLIR NOG INTE SÅ BRA, MEN JAG GÖR DET ÄNDÅ!

Jag bär på så otroligt mycket känslor, jag tror jag bär på så mycket mer än vad jag trott. Det har jag märkt mer och mer nu den senaste perioden. Som sagt så har allt bara mer eller mindre rullat på sen 2 år tillbaka och jag har inte riktigt haft tiden att stanna upp och reflektera över så mycket. Rätt som det är så kommer alla känslorna ikapp mig och sköljer över mig om en stor våg. Jag har vart så otroligt skör i en period nu där man bara behöver peta lita på mig för att väcka en känslostorm. Det är jättesvårt för mig att hantera mig själv, så hur ska då någon annan kunna hantera mig. Ibland tänker jag att det kanske är något "fel" på mig, för att jag känner så himla mycket, att jag kan känna sån enorm glädje, lycka och i andra sekunden känna en sån extrem sorg, utan att jag ens är beredd på det. En sorg som gör ont i hela kroppen på mig. Jag har inget emot att vara en extrem känslomänniska, jag tycker att det är en fin egenskap. Men jag blir lite orolig och rädd över hur min omgivning ska kunna hantera mig ifall jag själv inte ens kan hantera mig. Jag kommer inte ihåg att jag har känt att det varit på den här nivån tidigare, mer att jag har lätt att gråta till film och att jag lätt blir rörd, men nu är det liksom på en helt ny nivå där alla känslor jag känner, känns tusen gånger starkare och jag hinner inte ens med själv.


Därför gör alla dessa känslostormar att jag inte alltid känner att jag är den som är "bra" utan att jag faktiskt blir den som behöver någon då. Någon som kan vara just det som jag vill vara, "bra att ha". Det blir som ett misslyckande för mig och då blir jag stressad, frustrerad och arg på mig själv som leder till att jag också blir ledsen. Jag har ingen aning om vad som är rätt eller fel i detta sammanhang, men jag vet ju såklart att det är fel att jag ska behöva känna så. Men i känslor finns det inget "rätt" eller "fel" känslor är känslor och det är inget man kan styra över, men man kan ju lära sig att hantera och leva med dom. Jag har bara inte riktigt kommit så långt än, då detta fortfarande är relativt nytt för mig. Något jag måste infinna mig i och ge de lite tid. Jag blir extremt påverkad av allt som är runt omkring mig och har svårt att stänga av, utan jag känner allt precis hela tiden och det gör att jag ibland blir förvirrad i mina egna känslor. Jag kan känna en massa känslor på en och samma gång att jag inte känner vad det är för olika känslor som jag känner, jag vet liksom inte om jag är ledsen, arg, frustrerad, besviken eller orolig, utan allt kommer på samma gång och det slutar oftast bara i gråt. Min kropp kan inte hantera det och då blir jag stressad och frustrerad att jag bara gråter istället för att få ut det som inte kan komma ut i ord. Ibland kan det bli helt fel då jag kanske egentligen var arg, eller stressad över något och då sänder jag ju ut fel signaler till personen fråga (ord et nu finns en person i sammanhanget. Detta låter säkert jätte konstigt, men jag har ägnat hela helgen åt att reflektera och analysera vad som faktiskt händer i mig. Jag är väldigt mån om min omgivning och vill alltid försöka se till att dom ska förstå mig, därför vill jag alltid försöka ge dem alla verktyg jag bara kan ge dom om jag vet med mig själv att jag ibland kan bli på ett visst sätt eller om jag bara blir svår att förstå, så vill jag gärna hjälpa dom så mycket jag bara kan genom att förstå mig när jag är som mest oförståelig, om det make sense..?

Jag har bara skrivit ner precis allt som jag känner och jag vill ändå tro att jag är öppen med mina känslor och tycker att det är en sån viktig grej att kunna prata om. För som sagt, om jag inte ens själv förstår mig på mig själv, hur ska någon annan kunna göra det då? Då vill jag åtminstone försöka och inte bara stänga av och säga "det är sån jag är" även om det faktiskt ÄR sån jag är, så vill jag alltid underlätta för mig själv och alla andra runt omkring mig genom att vara medveten om hur jag faktiskt fungerar i olika sammanhang.

Detta är definitivt något jag kommer att skriva mer om då jag verkligen vill bena ut vad som faktiskt händer med mig rent känslomässigt, är detta något jag borde kolla upp? är det normalt, vad som nu än är normalt eller är det konstigt? känner något mer igen sig eller är det bara jag?

Nu ska jag ta hand om tvätten.. en sån dag idag!

Likes

Comments

Jag har blivit helt besatt av ett program i USA som heter "The Four". Det handlar om att utmana för att få behålla sin plats bland dom 4 som då kallas "The Four". Det börjar med 4 personer men i varje program så kan vem som helst utmana genom att framföra en låt där en jury får avgöra om personen är tillräckligt bra för att få utmana dessa 4 personer som redan sitter i varsin stol. Om personen fått JA från alla 4 jurymedlemmar så får den personen välja vem av alla dom 4 personerna i stolarna som den vill utmana, sedan framför båda varsina låtar och sedan är det upp till publiken att rösta på den som dom tycker var bäst!

Min vän Linnea tipsade om detta programmet och jag bara älskar det! alla är så himla duktiga och det är ett sjukt roligt koncept på tävling tycker jag. Man kan se hela programmen på youtube, dock en jäkla massa reklam emellan, men för en gångsskull så har jag tyckt att det har varit värt det.

Här är ett klipp på ett av det bästa uppträdandena som jag någonsin skådat, jag blev heeeelt tagen av detta första gången och sången, tekniken och framför allt känslan är magisk!

Även denna är en stor favorit, så cool och ett sånt groove!!

​Ni måste kolla in detta på youtube!!

Likes

Comments

Jag har ju i tidigare inlägg skrivit lite om några produkter från https://moroccomedina.se som jag ej kan leva utan! Men nu har jag magiskt nog fått en till leverans med fantastiska produkter, det är svårt att säga att jag har någon favorit då alla verkligen fyller sin funktion och komplettera varandra så himla bra, så alla är mina favoriter helt enkelt. Sen finns det ju vissa som jag verkligen använder två gånger om dagen och t.ex en ansiktsmask som jag använder en eller flera gånger i veckan. Här är dessa produkter som jag verkligen använder varje dag:

Det är Mandeloljan som jag använder när jag tvättar mig överallt
Arganoljan som jag använder varje morgon och varje kväll! den ger en sån återfuktning, lyster och ljusår upp det mörka under ögonen.
Håroljan som gör håret och topparna helt silkerlent
samt Kaktusoljan som är ren magi! den slätar ut linjer, bleker ärr och ljusar också upp mörka ringar under ögonen.
Jag förstår inte hur man kan gå miste om dessa produkter, dom är helt ekologiska och så prisvärda så jag rekommenderar dom verkligen!

Ha en mysig fredag <3

Likes

Comments

Ja.. som ni märker så är jag helt någon annanstans just nu.. jag är liksom inte närvarande på samma sätt som jag brukar vara & det har jag accepterat nu, så det får helt enkelt vara ok! det är aldrig någon idé att stressa fram något eller pusha sig själv i onödan. Snart kommer alla pusselbitar att falla på plats, så just nu känner jag att jag behöver ta lite dagen som den kommer. Det har varit en helt sjukt intensiv period både fysiskt men framför allt psykiskt så därför är min energi är så himla låg just nu. Det tog ett tag innan jag faktiskt kopplade att "jaha man kan ju faktiskt bli psykiskt utmattad" så thats why!

Men det är ändå helt sjukt att jag redan bott i Stockholm i ca 3 år! wow vad galet snabbt dessa åren har gått. Det som jag gick igenom i början när jag flyttade hit känns nu mera overkligt på något sätt. Jag får lite ont i magen och i bröstet ibland när jag får en "flash back" på vissa perioder när jag flyttade hit, som liksom sköljer över mig som en liten våg och aj vad den känns. Men jag är desto mer tacksam över det som jag åstadkommit och vart jag är nu idag. Jag är så jäkla imponerad över mig själv! jag är så jäkla glad att jag är just jag! att jag vågar kasta mig ut och att jag är beredd på utmaningar och är orädd! Sen hade jag aldrig velat uppleva eller göra om samma ska igen, men det är ju kanske inte riktigt samma sak. Just nu ska jag försöka att njuta lite mer av det som jag faktiskt har och det som jag har lyckats med tack vare mig för det tycker jag att jag är dålig på. Jag är dålig på att stanna upp och reflektera över olika kliv/steg jag tar. Oftast så går bara dagarna förbi och jag glömmer att stanna upp och faktiskt reflektera över vad jag nyss gjorde eller om jag klarade något speciellt och faktiskt tänka på vad jag gjorde bra och vad jag istället kunde gjort bättre och lär mig av det. Det är super viktigt att man gör det ibland. Jag har vuxit så enormt mycket på bara dessa 3 åren. Jag ser saker och tänker på ett helt annat sätt och det är ju för att jag upplevt och gått igenom tuffa saker genom åren. Helt plötsligt flyttade helt ensam och skulle klara mig själv och jag ställdes inför tuffa utmaningar som jag aldrig någonsin upplevt tidigare och då stod jag helt ensam inför dom utan någon hjälp från någon i familjen som tidigare alltid funnits nära. Det har varit en extrem erfarenhet för mig och just då var det hemskt, men idag är jag super tacksam att jag lyckats växa så mycket på så kort tid.

Vi klarar av så mycket mer än vad vi tror och jag är helt säker på att vi mår bra av att utsätta oss själva för obekväma och jobbiga/svåra situationer, för när vi klarat och tagit oss igenom det som kanske känns som en omöjlighet så växer vi något enormt. Vi behöver ibland lite press på oss där vi tar oss ur vår "comfort zone". Sen behöver vi självklart trygghet och en stadig plattform också, men det skadar inte att utmana oss själva!

Så just nu ska jag njuta av min stadiga plattform i soffan och bara ta det lugnt för min hjärna!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen påväg hem efter mötet. Det har varit en hel del dagar som sätt likadana ut, vilket är väldigt ovanligt för mig.. men som sagt, Januari är oftast en relativt seg månad om man jämför med andra månader! Jag längtar så himla mycket till sommaren nu! Idag har det ändå varit några plus grader & solen har kikat fram, äntligen!

Här är ytterligare en låt med YEBBA, så jäkla bra

Likes

Comments