Längtar till blodproverna!

Hypotyreos

Äntligen är det dag! Jag ska kolla upp mina värden igen efter ungefär 5 veckor med medicin. Det ska bli så spännande hahah, lite konstigt att man känner så över att ta blodprov? Mamma och Bamse kommer iaf som stöd så vi ska nog mysa efter vi varit på vårdcentralen.

Mina provresultat hoppas jqg redan kommer imorgon och då lär jag behöver ändra mängden levaxin som jag äter. Ska bli intressant och se hur kroppen reagerar på det.

Kollar man på du är vad du äter så är den en tjej som får sin dos ökad och mår pyton rent ut sagt. Det är en balansgång så vi får se hur det blir!

Hoppas ni får en underbar dag och vecka framöver 💕

#minkampmothypotyreos #hypotyreos #välmående #wellness #minresaräknas #jagärviktig #jagkanjagvilljagska

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
poppy
poppy,
Jag har ätit levaxin i ca 2 veckor nu och ska kolla mina värden den sista februari! Tycker också att det ska bli spännande! Dock har jag en väldigt låg dos då mina värden inte var extremt dåliga, utan mest ser jag fram emot att se om symptomen lindras och om jag märker någon skillnad. Hoppas det gick bra för dig idag och att värdena är positiva när du får tillbaka dem! Kram!
nouw.com/poppy
Mikaelarylander
Mikaelarylander,
okejj hoppas du har börjar känna av levaxinet tidigare för jag tycker inte det händer speciellt mkt .. himla segt att gå och vänta tycker jag men hoppas läkarn ringer idag så man kan se vart man ligger! Lycka till! Kram på dig 💕
nouw.com/mikaelarylander