Idag är vädret här i Östersund inte så bra, som vanligt... Men vad gör det? Idag har dagen gått sakta och absolut inte varit särskilt rolig. Men planerar att träffa två kompisar om några timmar och hoppas att det livar upp mitt humör lite. Vi har inte planerat någonting speciellt utan låter det som komma skall och det blir säkert askul. Kanske ska köpa ett nytt objektiv till min kamera så att det någon gång kan komma upp lite fräscha bilder här.


Nästa vecka är det lov. vilket innebär läger. Men efter det ska jag äntligen åka hem till Stockhooolm!!!
Ska bli så himla skönt att komma hem och träffa nära och kära igen :)
Och det bästa av allt - få maten lagad <3

PoK

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag sitter just nu på flygplasten i Innsbruck och inväntar planet som ska ta mig hem till Sverige. Resan har varit grym, bjudits på sol, bra mat och bra träning! Våran resa började kl. 08 idag och kl är nu 13:30. Och allt vi har gjort under dessa timmar är en taxifärd på 2h samt enbart väntan på världens tråkigaste flygplats... Men men, ska bli skönt att komma hem iallafall.

Imorgon blir det back to reality. Träning på morgonen, därefter en lektion och efter det en körlektion (YÄÄÄY).


Slänger in en bild härifrån när vi är instängda på en flygplats medan det är 20 grader ute och strålande sol... hehe.


Tack och hej!

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i Sölden, Österrike. Jag har nu varit här i 10 dagar och åker hem imorgon. Det jag har gjort här är att ha tränat, ätit, pluggat, sovit och tränat ännu mer. Det har varit svinkul och har även fått inspiration till att äntligen dra igång skrivandet och fotandet här! Så nu drar vi igång detta!

Imorgon går flygen: Innsbruck - Frankfurt - Arlanda - Åre/Östersund.

Jag tänker egentligen skriva om allt mellan himmel och jord här, allt från vänner och nära och kära till träningsläger och tuffa dagar. Och en massa annat, allt som jag känner för helt enkelt.

Tack och hej!


Likes

Comments