Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 69 Readers

Likes

Comments

Idag har vi varit hemma hos Evelina, jag och Amanda kokade ihop denna goda lemonad med citron, lime samt mynta. Otroligt gott. Om intresset finns kan vi även lägga upp receptet här på bloggen som är super enkelt och går snabbt att göra.

Idag har vi avnjutit detta goda på bilden och planerat en del inför sommaren även legat och solat i några timmar. Det har varit en jätte trevlig helg, imorgon är det måndag vilket innebär sommar jobb. Men det är endast 1 vecka kvar av tre så det känns jätte skönt.
Hoppas ni har haft en trevlig helg!
/Mikaela

Likes

Comments

Hej allihopa!
Igår övervägde jag och Rebecka om vi skall ta upp bloggen igen. Vilket resulterade i att vi låter de ge ett försök. Vi har ju trots allt sommaren framför oss, vilket ger oss massa tid att blogga, ta fina bilder osv. Vi får hoppas att vi håller kvar motivationen och fortsätter blogga ett tag till!

Annars då? Igår var vi hemma hos Evelina och åt en jätte god middag samt myste och pratade om massor av olika saker. Vart en väldigt sen kväll och var inte hemma förrän 02. Idag ska vi ta vara på denna dagen och åka till Evelina och sola, vilket kommer att bli super mysigt. Till frukost åt jag detta som var väldigt gott. Vi hörs enkelt lite senare idag eller imorgon! Puss Mikaela

Likes

Comments

Igår var jag på Jessie J och hon är helt grym!!! Mina ögon öppnades så för hennes röst och har nog börjat fangirla lite!!

Likes

Comments

​Hejsan!

vi har tyvärr valt att sluta blogga tillsammans här på nouw.com. Jag Rebecka fortsätter HÄR  där ni kan följa mig och där Mikaela säkert kommer att komma upp lite då och då i bloggen också. Hoppas ni vill följa ig där istället så hörs vi.

Likes

Comments

Gårdagens middag hos Stina ser du på bilden ovanför! Igår var jag och lite människor hemma hos Stina och åt, spelade sällskapsspel och myste. Jag och Evelinn sov även här och idag har vi bara tagit det lungt och gått på en PW.

Likes

Comments

Igår va jag på Värmdö där Stinas klasskompis hade fest. Det jobbiga va bara att det låg så långt bort men hade Iallafall väldigt roligt även fast jag inte kände någon.

Likes

Comments

Imorse gjorde jag iordning min favorit frukost. Bestående av surdegsbröd som man steker en aning i ytterst lite olivolja, sen med smör, skinka tomat samt gurka.

Till detta drack jag blåbärs muffins te, ifrån Lipton.
Super gott och enkelt!

Likes

Comments

Du blir lätt snyggas i stan med dom här skorna..

Likes

Comments

Nästa år då jag fyller 18, ska jag och Jesper boka resa utomlands. Förhoppningsvis åker vi till Santorini i Grekland. Riktigt fin ö, skulle verkligen inte ha något emot att spendera flera månader där. Detta är något jag längtar efter jätte mycket, så hoppas att det blir av.

Likes

Comments