Header

Nu är jag tillbaka i Sverige och har varit hemma i lite mer än en vecka. Det var väldigt mycket blandade känslor i början, jag var glad över att vara tillbaka men även fortfarande ledsen över att ha lämnat Coleman. Det var dock jättekul att träffa alla kompisar och släkten igen. Allt börjar nu kännas bättre vilket är jätteskönt. Jag har börjat komma in i mitt liv här igen, men samtidigt kommer jag aldrig att känna mig hemma här på samma sätt. Jag kommer alltid att vara uppdelad mellan två länder som båda är mitt hem. Jag tror det här blir mitt sista inlägg här, vilket känns lite synd nästan. Det har varit skönt att kunnat skriva av mig här och det känns jättekul att kunna gå tillbaka i bloggen och minnas massa, tips till alla er blivande utbytesstudenter. Ni som ska åka på ert år snart, ta verkligen vara på det och uppskatta varje dag för det tar slut snabbare än ni tror.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Det här är Johanna, Mikaelas mamma som skriver. Vi har kapat Mikaelas konto. Nu är vi här! Vi har haft nedräkning (40 veckor) sedan hon åkte, så det var förstås fantastiskt att träffas igen!
Nu har vi fått sightseeing i Coleman, fått se hela skolan och träffat Mikaelas värdfamilj och sett på softball och ätit doughnuts och ska snart få vara med på öppet hus för Mikaelas klasskamrater.

Likes

Comments