Igår var jag i Lindos. Det var verkligen så fint. Underbar strand, vita byggnader, höga berg och fina gränder. Jag fick till och med rida på en åsna. EN ÅSNA. Det var verkligen så kul!

Åt verkligen världens godaste pizza!! Den var så sjukt god.

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Grekland. Det är varmt och mysigt. Jag hann inte skriva ett inlägg igår för jag hade inget internet och jag var sjukt trött.

Igår kom vi fram till hotellet vid 1. Vi satt oss och åt direkt och sen gick vi och badade. Senare på kvällen gick vi och åt middag på ett ställe som heter Sebastian's. (Rekommenderar starkt om ni åker till Rhodos). Jag tog kyckling gyros och wow det var så gott!

Likes

Comments

Första inlägget, wii. Idag har jag bara packat och städat. Imorgon bitti klockan kvart över tre kommer våran taxi som ska ta oss till Arlanda. Vet inte om jag ska sova dom få timmarna tills taxin kommer eller om jag ska hålla mig vaken.

Jag ska iallafall åka till Grekland. Det var en av anledningarna varför jag skaffade bloggen. Jag vill dela med mig av bilder och historier från resan. Så ni kommer få se massor av fina bilder, allt ifrån mode till havet.

PS. Är verkligen obsessed med denna låt, check it out.

Godnatt, puss

Likes

Comments