Älskar min häst!

Så fin och så taggad för arbete som han var idag! Hade honom på hoppbettet då vi skulle jobba mycket i galoppen och kände att det skulle resultera i bocksprång och överladdning.

Som jag misstänkte var det bocksprång och ponnyfasoner men kändes fräsch och taggad så blir bara glad.


Imorgon tänkte jag bygga lite hinder och testa lite riktiga språng.

Hur söt är han inte, asså kolla frambenen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen så nära fredagen!

Har varit sjuk hela veckan och vill bara sova, men ska snart till stallet för ännu ett markarbetspass på min fina bruna. Han var helt tokig igår, han har saknat att hoppa och då kör han utan hinder.

Jobbet har fungerat bra.

Likes

Comments

En helt klart för lång dag men för lite åstadkommit.. vaknade med huvudvärk och svidande ögon. Hemskt. Var helt slut efter att bara sovit.
Jobbet gick bra, var ju inte på topp och värken ville inte släppa.

Efter jobbet åkte jag hem och åt, fixade lite i lägenheten sen åkte Fanny och jag till stallet. Red Magic på träningen, ännu ett dressyrpass. Gick bra har dock glömt hur jävla mycket han kräver.. verkligen ingen flickhäst.

Tyvärr fick jag lite återfall på min "utbrändhet". Så jävla tråkigt, blir stressad,förbannad och vill att allt ska ske på en gång. Något som är typiskt är att jag ser bara svagheter och tänker bara på det "dåliga".

Men avslutade passet väldigt bra, ska börja hoppa honom i helgen. Han har inte hoppat sen i sommars förmiddagen innan han fick det där hemska kolik anfallet. Han har äntligen börjat få tillbaka kroppen, så snygg.

Har helt glömt bort att presentera bätteropps nya underlag! Fiber Lyx!! Är jättefint att rida på och har verkligen varit värt varenda öre.

Likes

Comments

Jobb ett är färdigt, relativt lång dag då jag inte sovit inatt.

Nu har hästarna precis blivit intagna och fått mat. Två lektioner står på min lista idag, sen ett glapp där jag fixar mina två hästar så jag kan träna Magic och motionera Hampus.

Sen fordring och bilen hem, powerwalk direkt så jag inte får träningsvärk. Sen en kopp te och förhoppningsvis lite sömn.


-----

Lektionerna gick bra, känner att ridlekis är något jag är riktigt bra på.


Tiden blev knapp eftersom lektionerna tog tid men han till träningen med Magic.

Dressyr träning
Magic är ju ganska tuff att rida och få till, känner att jag kommit 1000mil långt men har 10000mil kvar innan jag känner mig nöjd. Ridpasset började som vänner men sen ville jag presterar mer vilket ledde till ett sämre Magic humör.
Då jävlar tänder jag, är så taggad på att komma tillbaka. Kollar på träningar och tävlingar, är väldigt besviken på att Olof Smith inte har träningar på björnö längre. Såg det som värsta tillgången ju..

Godnatt jag hoppas jag får sova inatt. Känns i hela kroppen, har så sjukt ont i leder och ögon.

Likes

Comments

Frukost och läsning, känner att morgonen är en sådär jag behöver hjälp eller jag behöver en kram dag.
Hoppas det släpper.. nu ska jag till jobbet

Likes

Comments

Ännu en sömnlös natt, la mig i sängen kl 22:00 och har inte sovit en blund. Legat och vänt och vridit mig orolig över att jobba "måndagspasset" som för mig betyder först jobbet i bmåla sen ridlektionerna..
Tar en promenad med en bok i öronen och sen sätta mig och läsa m frukost.

Likes

Comments

Min dagbok, min tid att reflektera och skriva ner vad jag vill.

Att skaffa blogg är nog inget jag drömt eller ens funderat på.. men new year new me antar jag. Vill hitta ett bra sätt att koppla av på och skriva ner allt som rör sig i mina tankar. Vilket är en hel del...

Nope det är kanske inte första januari men jag kör igång och hoppas att detta håller fram till nästa nyår.

Likes

Comments