Allmänt

Bild på oss som var på Antonias middag i december

I lördags träffades jag och några tjejkompisar hemma hos mig, det var verkligen super mysigt. Det är verkligen så himla viktigt att bevara sina relationer med de som man känt så länge, är verkligen super glad över att vi i tjejgänget har börjat ses oftare och hittar på saker mer frekvent. Hoppas nu har haft en bra helg och bra start på veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inredning, Allmänt

Hej!

Igårkväll torsdag kom min syster hem till oss och åt middag, sen sov hon även över så passade på att göra mysig frukost till oss imorse. Så himla trevligt att hinna umgås och få lite kvalitetstid tillsammans, det hinns inte med på samma sätt som förut när vi bodde tillsammans.

Gjorde världens godaste smörgåsar, stekte limpa på vardera sida (vi har inte införskaffat oss en brödrost ännu, därav den ojämna rostningen på brödet) hade lite smör, skar avokado och la på sen kokade jag ägg till, i vanliga fall brukar jag pochera men det gick lika bra såhär. Sedan hade jag bara lite flingsalt och peppar på, supergott!

Hoppas att ni haft en trevlig fredagskväll!

/Mikaela

Likes

Comments

Inredning

@pintrest

Grått är en färg jag verkligen älskar när det kommer till inredning, vilket även syns hemma hos oss. Idag har jag städat ut julen här hemma, alltid skönt att få bort "alla" juldekorationer, vi hade inte så mycket dekorationer dock haha. Alltid skönt när lägenheten är städad och fin, ska köpa hem färska blommor och placera ut. Hade liknande blomgrupp som på bilden ovan nu i jul, men nu får det bli lite vårigare blomster.

Likes

Comments

Mitt namn är Mikaela Dahlquist, jag är 19 år gammal och har nyligen tagit studenten från Sjölins gymnasium på Södermalm. Jag studerade ekonomi/juridik, känner mig både lättad och lite ledsen över att skoltiden är över. Det som är positivt med att skolan är över för min del, iallafall tills dess att jag kommit på vad det är jag vill plugga vidare till så ska jag och min pojkvän Markus flytta ihop. Flytten är den största anledningen till att jag vill börja blogga, då jag tycker att det är kul att dela med mig av inredning och liknande. Under sommaren skall även jag och Markus bila ned till Spanien, något som vi har sett framemot väldigt länge. Mer om detta får ni läsa om senare, hoppas ni tycker att det är roligt att följa med på denna resa till hösten.

​En del av fina klassen, kommer sakna er!

Likes

Comments