​Lite bilder ifrån Grekland.

Tycker att det är så otroligt skönt att vara hemma igen, även fast att jag hade kul med mina vänner under kvällarna och den lediga dagen. Dagarna var långa och bestod mest utav att titta på sten och lyssna på historien bakom stenarna. Lika tråkigt som det låter. Under kvällarna så umgicks jag med mina vänner, och ibland folk jag inte ens hade pratat med. Öppnade ögonen för nytt folk. Har saknat min familj så himla mycket, så det är verkligen jätte skönt att vara hemma.


Just nu sitter jag och Holman på hennes altan och gör inget alls, senare är det dags för mig att ta bussen hem för att röra mig ner mot gymmet för lite bodypump..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Så himla trött på att vara sjuk hela tiden. I tisdags efter Yogan började jag känna mig svimfärdig med huvudvärk och illamående. Sedan dess har jag varit sängliggandes, typ. I morse kom Billie som en överraskning in i mitt rum när jag låg och sov, hon kollade läget och drog sedan vidare till skolan. Jag och mamma hämtade senare min telefon på Tre i esklistuna, då den har varit på lagning och tidigare hos polisen i ca tre månader. Välkomnar den varmt hem igen kan man ju säga. Vi svängde påvägen hem förbi Chop Chop för att ta med oss mat hem. Strax efter det kom Alexs hem till mig, då Torsdagar ska våran pluggdag. Inget plugg blev det dock idag, jag hjälpte henne lite vid sidan av att fixa en blogg som hon ska ha för att uppdatera om hennes kommande år som utbytes student i USA. Så tråkigt att hon flyttar så snart. Kommer sakna henne så. Men som tur är så kan vi ju FaceTima och hon kommer u faktiskt hem igen. 

Kram

Likes

Comments

​Herregud vilken varm dag. Har faktiskt inte njutit utav det, det har varit en lång dag i skolan och endast kvavt i klassrummen, så fräsch har man inte varit idag. Hade iallafall håltimme då gick jag, Cecilia, Tom och Elin ner till hamnen och hängde där ett tag. Mysigt men som sagt varmt.

Likes

Comments

Ja, det har varit ett tag sedan jag uppdaterade. Inte för att någon har dött utav det, så de är ju ingen fara. Det har varit lite mycket på senaste. Skulle inte säga att det har lugnat sig, men behöver annat att tänka, så att slänga ihop ett inlägg passade bra. 

På bilderna ser ni mig och mina fantastiska bröder

Likes

Comments

Idag ägnar jag alla mina tankar till alla underbart starka och modiga kvinnor runt om i världen.
I samband med internationella kvinnodagen så hittade jag en bok igår som handlar om att just vara kvinna. I detta fall, att vara en flicka i Afghanistan.
Jag blir så otroligt ledsen när jag läser denna bok. Det är alltså en författare som har åkt till en fyrbarns mamma i Afghanistan.
Azitas, som mamman heter är en journalist, och en lite högre uppsatt kvinna. Det är väldigt ovanligt att en kvinna visas så mycket respekt som hon får. Det enda problemet för henne och hennes man är att de har ingen son. De har endast fyra döttrar. Att inte ha någon son i familjen visar på svaghet. Det tyder på att de är fel på föräldrarna.
Azitas och hennes man frågar den yngsta dottern ifall hon skulle kunna tänka sig att vara en pojke, spela fotboll, mecka med pappa och göra andra saker som killar gör. Självklart ville den sexåriga flickan det.
Skulle detta komma ut i samhället, att de har klätt om sin dotter till en pojke, att de har ju bara döttrar egentligen. Då skulle de snackas, och man skulle börja tvivla på ifall Azitas skulle fortsätta vara så högt uppsatt som hon är.

Nu har jag bara läst två kapitel, men jag gillar sen starkt hittills, men jag får så ont i hjärtat av att läsa hur förnedrande det är att vara kvinna i andra länder.

Kvinnor, tjejer, flickor. Vi är bäst♀

Likes

Comments

​Jag har så mycket ångest ang det som händer kring mig just nu. 

Idag har varit en dag då jag inte ens kunde hålla in mina känslor inför familj och vänner. Ångesten har verkligen dränkt mig.

Det var egentligen bara någon vecka innan sportlovet jag började gå till skolan normalt igen, jag har stannat hemma mycket eftersom att jag har fått ångestattacker i skolan. Vilket inte har varit så kul som de flesta kanske förstår. När jag får en ångestattack beror det oftast på saker som rör de jag har utsatts för, det kommer i kapp  mig fastän jag försöker att inte tänka på det, med det är ju klart att det inte går att springa ifrån det som är aktullet i mitt liv..

Min ångest har kommit tillbaka lite smått sedan de senaste dagarna, eftersom att jag har fått kommentarer utav (killar, vänner med förövaren) folk, det är nedlåtande kommentarer. Självklart försöker jag att stunta i det och fokusera på annat. Men det är svårt. 

Med de är endå de minsta, det är mycket som ska göras, och processen är i full rulle, vet inte än vad jag vill uttala mig om ordagrant, men ni förstår väl kanske.


Ångest är något många lider utav. Men det finns ju ångest och ångest. Te.x "gud, det är söndag idag. Söndags ångest". Eller ångest med klumpar i magen, gråt, spänningar, panik och andra biverkningar. Jag får ont i magen, blir taggig mot min familj samt att jag börjar gråta och kan inte få stopp på det. De hände mig alltså idag vis middags bordet, jag tyckte att det var jobbigt efter som att de är att "visa sig svag", egentligen inte men det är känslan jag får. Hela familjen var samlad och även en nära vän till mig. Jag brastut i gråt så fort någon tilltalade mig och känner fortfarande att tårkanalerna är redo att sättas igång. Men ett tips från mig, till dig med ångest eller andra jobbiga saker. Duscha, för mig hjälper det verkligen så mycket, jag tänker så mycket och känner mig så avslappnad att jag inte ens kan gråta. 


Likes

Comments

Så himla skön dag idag!
Dagen i skolan gick rätt fort, vilket är väldigt skönt. Efter skolan gick jag och Elin för att möta hennes mamma, så det gjorde vi. Efter de kom Billie hem till mig, då tränade vi och sedan gick ut på en pw i ca en timme. Det var så skönt och verkligen välbehövligt både för tiden jag fick spendera och för att de är de enda sättet jag kan träna på just nu utan att nästan dö. Haha.

Likes

Comments

Bild från igår<333

Hej, igår kom jag hem ifrån Värmland. Jätte skönt, va hemma i ca 40 min för att fixa till mig och sedan åka vidare till mina vänner. Jag hade en bra, mysig och rolig kväll. Välbehövligt.
Har precis sagt hejdå till Negin, vi har fikat och tagit en promenad. Sedan gick vi hem till mig och Myste lite.
Jag ska egentligen plugga nu, men tänker nog duscha och städa mitt rum innan.

Likes

Comments

Hej.
Nu sitter jag, pappa, Jonas och Adam i vardagsrummet. Jag kollar youtube och dom tittar på någon film.
Vi ska snart packa ihop oss och städa lite, för att vi åker hem idag. Vi skulle egentligen åka hem imorgon men både jag och Adam ville hem idag så då blev det så.
Vet inte om jag gör någonting ikväll, är ganska trött så vi får se hur det blir. Men imorgon ska jag iallafall träffa Negin, kanske träna 30/40 minuter på morgonen för jag är nästan frisk. Jag har alltså vart sjuk i 4 månader, är ganska trött på det vid dehär laget.

Likes

Comments