#tb: Min form för 2 år sen - jag va så smal!

träning och kost

Hej alla mina fina!

Jag har länge velat göra dessa slags #tb inlägg där jag visar er hur min träning/kost såg ut när jag började träna. Jag har haft ett uppehåll på mer än 6 månader och därför har min form förändrats. Jag tycker det är kul att kolla tillbaka på gamla bilder/inlägg då jag jobbade så himla hårt med min träning.


December 2016

Det är så sjukt att denna bilden är över 2 å gammal. Vart tog tiden vägen!?

Jag minns att jag tyckte att jag såg väldigt smal ut på denna bild, att den hårda träningen började löna sig! Med tanke på att jag började gymma i slutet av Maj 2016 så tycker jag att mina framsteg va riktigt bra! Men jag har inte alls så stora muskler på denna bild, kolla bara min armar va smala dem ser ut jämfört med nu!

Jag tror inte att ag räknade vad jag åt här. Under det första halvåret när jag började träna så åt jag bara nyttigare och inte tänkte så mycket på kalorier, protein osv... Jag åt onyttigt ca 1 gång i veckan och jag såg verkligen resultat med att bara göra detta.

Kondition gjorde jag inte heller så mycket. Jag började ju med att styrketräna några få gånger i veckan men jag kom in i det rätt fort då jag tyckte att det var så kul!


April 2017

Asså jag är SÅ STOLT över hur hårt jag jobbade för att nå mitt mål! Det var i April där jag verkligen såg de största resultaten på min kropp. Jag hade aldrig tidigare haft en såhär slimmad och vältränad kropp! Jag tycker även att mina muskler i armarna visar sig bra här. Men mina ben va väldigt smala något som jag är glad över inte är lika smala i nutiden. Men det är så det är när man vill gå ner mycket i vikt, man kommer tappa fett på ställen som man vill ha kvar det, som i mitt fall på rumpa och lår.

Här räknade jag kalorier men hade inte gjort det så värst länge vad jag minns. Jag tror jag hade gått på en strikt diet i 1 månad eller något sånt vilket är sjukt! Jag vet att detta är ett bra sätt för mig att se resultat, att räkna mina kalorier. Det kändes mycket enklare att äta nyttigt och räkna vad jag åt på denna tiden. Jag bodde då i Borås och hade en väldigt bra rutin med allt. Jag lagade vad jag ville hemma och hade en våg så jag kunde väga det. I början va det såklart lite svårt det här med att räkna min mat men så fort jag kom in i det så va det väldigt enkelt.

Jag hade nu gjort kondition ett tag. Men så fort jag började på min cut så gjorde jag kondition nästan varje dag.


Maj 2017

Detta var i slutet av min cut. Jag hade kört på ganska hårt under 1 månad då jag inte orkade köra mycket mer. Men herregud vad jag är stolt över den form jag hade jobbat mig till! Det var inte enkelt men jag fortsätta för att jag ständigt såg så bra resultat!

Förutom att mina ben är så himla smala så är min kropp väldigt slimmad och fin! Ja menar jag trodde ju sällan att jag skulle komma hit av att träna i 1 år. Allt är möjligt om man vill!


Jag har ju såklart 1000 bilder till med min cut och början av min träning men dessa är de som talar bäst till mig. Jag får så mycket flashbacks när jag kollar på dessa bilder!

Jag har ju även bilder från när jag började pulka vilket jag gjorde strax efter denna period. Hade ni velat se ett inlägg med det också?


Finns det något mer nu undrar ang min tidigare cut så är det bara att fråga : )

Gillar

Kommentarer

Victoriamagnusson
Victoriamagnusson,
Jaaa de vill jg se😍
nouw.com/victoriamagnusson
mikaelaandreasson
mikaelaandreasson,