Jag har gått upp 4 kg på 1 månad! Före och efterbilderna skrämmer mig!

träning och kost

Hej mina fina!


För ungefär 1 månad sen så vägde jag mig - då vägde jag 80 kg. Igår när jag vägde mig så vägde jag över 84 kg!? Det är ju lite sjukt när man tänker på att det bara har gått 1 månad. Det är knappast bara vikt i muskler då man inte bygger det på 1 månad. Detta är ju fett och det förvånar mig inte då jag har ätit väldigt onyttigt flera dagar i veckan... Jag har kännt mig väldigt lat när det kommer till min kost.

Men nu är det dags för en förändring!

Jag har ju sagt tidigare att jag vill gå på en diet för att gå ner lite i vikt men sedan ångrat mig. Mat är verkligen min passion i livet, nyttig som onyttig så det känns väldigt svårt för mig att vara på en strikt diet... Men då jag har gått upp så mycket i vikt på så kort tid så känner jag nästan att jag måste göra detta en gång för alla. Jag gillar min kropp som den är nu, missförstå mig inte men jag har inte behandlat den väl.

Jag är faktiskt taggad att gå ner lite i vikt för att kunna se mer muskeldefinition. Sen att bara försöka äta så nyttigt som möjligt en period framöver kommer få mig att må bättre. Men denna gången ska jag skärpa mig! Inga helger där min diet är kaos och onyttig för att sedan försöka komma back on track på måndagen igen. När jag blir sugen på något gott så kan det ändå vara nyttigt! Jag ska försöka vara strikt nu i början för att sedan kanske kunna ha att jag äter något onyttigt en gång i eller var annan vecka.

Ska jag räkna vad jag äter? Svaret är ja. Då jag vill vara säker på att jag äter som jag ska för att se bästa resultat så är detta det bästa sättet enligt mig. Jag tycker som sagt inte att det är jobbigt att räkna. Det jobbiga är att inte kunna äta onyttigheter som jag älskar, hehe. Men jag har bestämt att till sommaren ska jag vara mer lean och kan börja öka mer igen om jag vill. Jag hoppas att jag kan hålla mig till detta nu!

Jag har fått så mycket bra info om kost och träning från min PT utbildning så jag har räknat ut precis hur mycket kalorier jag behöver äta, en uträkning som jag inte har gjort tidigare. Denna är mer exakt och så vet jag ju att den ska stämma till 100 %. Så det känns kul att testa allt det nya jag har lärt mig för att se om det gör bättre skillnad.


Så, jag startar idag 12/3

Starvikt: 84 kg, längd: 174 cm

Första bilderna är en jämförelse på 1 månad. Detta om inget annat gör mig så motiverad till att gå ner i vikt och bli nyttigare! Ja menar hur mycket har jag inte gått upp runt magen?? Blir ju lite rädd när jag jämför dessa bilder! Innan har jag inte kännt att jag har så enkelt för att gå upp i vikt men det är nog en mix av att jag knappt aktiverat mig och ätit massa onyttigt på det.

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
You go girl!!!! Jag håller själv på med en keto-diet-challange för både inflammaton och fettviktminskning här i Mars... har du lust så kika in på bloggen där skriver jag allt om det ... kram och lycka till!
nouw.com/blog_of_foodcraft
mikaelaandreasson
mikaelaandreasson,
grymt av dig! lycka till <3
nouw.com/mikaelaandreasson
Emma Engström,
Heja dig vännen, allt går verkligen om man vill! Att ha information och kunskap om allt är verkligen så viktigt <3
nouw.com/emmaengstrom
mikaelaandreasson
mikaelaandreasson,
tack fina du! ja men precis <3
nouw.com/mikaelaandreasson