Ingen kondition

Vet att jag skrev att jag skulle börja med mer kondition igen men mitt knä krånglar tyvärr igen
Knät går ju före allt så blir till att avstå från kondition en period tills det känns bättre igen

Jag har mina perioder där knät är extra jobbigt... Jag som trodde att det äntligen skulle bli bra på riktigt. Så fort jag börjar komma igång med min ben träning igen så krånglar det. Det suger verkligen att ha problem med knät.
Jag har valt att avstå från kondition då det tar mycket på mitt knä. Va väldigt längesen jag gjorde mycket kondition och saknar det ändå. Men knät är ju väldigt viktigt så det går före konditionen.
Jag stressar inte upp mig på grund av att jag inte kan göra kondition. Jag kan fokusera mer på att bygga muskler bara, går ju ändå på bulk just nu. Mitt mål är ju inte att bli av med massa fett just nu så gör inte så mycket.
Jag gör dock av med mycket kalorier på jobbet då jag är ständigt aktiv så det är bra! Det tar dock en del på knät men det är så det måste vara. Är ju inte alls lika farligt som när jag var sjukskriven men är bäst att chilla lite med kondition och tunga benövningar tills det är bättre igen. Det sista jag vill är att jag ska vara tillbaka på ruta 1 igen...
Ta hand om er kropp, ni har bara en! Var försiktiga när ni tränar.
Kram

Gillar