Deff vecka 6

träning och kost

Deffen går fortfarande uppåt och på 3 veckor ser jag bra resultat! I slutet av inlägget finns nya progress bilder


Hej på er!

Jag tänkte i detta inlägg bara skriva lite kort om vecka 6 då inte mycket har förändrats sen förra veckan. Kolla in mina föregående inlägg för mer ingående info om hur det har gått.


Jag äter 1900 kalorier. Vilket funkar helt okej. Jag är mindre aktiv än innan så kände då att det va nödvändigt att sänka från 2000 till 1900 kalorier. Lägre än 1900 kommer jag nog inte behöva gå på ett bra tag, då blir det bara för jobbigt, något jag inte vill.

Jag har tränat lite mer denna veckan om man jämför med förra. Jag hade en vilodag igår (torsdag) och idag (fredag) då jag måste ta igen massa plugg, gymmet har jag då inte haft tid med. Men jag hade en oerhörd träningsvärk i mina övre magmuskler så det var bara skönt att ta extra vila. Återhämta sig liksom, det är viktigt att göra ibland också.

Deffen flyter fortfarande på bra. Jag går ner i fett på en stadig nivå, inte för snabbt eller för långsamt. Finns egentligen inte mycket mer att säga än detta.


Nedan finner du lite progress bilder jag tog idag. Jag har jämfört från vecka 3 med vecka 6, även några bilder från start till vecka 6. Ha det fint!


först jämför jag vecka 3 med vecka 6


jämförelse start och vecka 6


Påminnelse: Deffa INTE om du har ett dåligt förhållande med kost och träning, men framförallt dig själv

Gillar

Kommentarer