spikbodarna 3,5 km avklarat

Medan Stella idag var på dagis åkte jag och kjelleman in till stan för att köpa 2 st tvättställningar på jula. Eller Kjell fick vara hos Johanna och pojkarna medan jag handlade tvättställningar åt oss båda.

Min tanke var att är jag på jula efter 9 borde det inte vara så mkt folk. Jo men tjena. De var nästan fullt på parkeringen.
Men in och snabbhandla sen åter till Johanna där vi bestämt att vi klär på pojkarna och ger oss ut i skogen med lite fika.

Sagt och gjort - iväg mot spikbodarna och vilken insats killarna gjorde. Var vi ute ca 2 2,5 timme och två vändor i skogen. Första vändan blev ca 1.9 km och andra blev ca 1,7 km. Och däremella lite korv och frukt i vindskyddet 💞

Dom sista 200 meterna var dom 2 små killarna så trötta i benen så, de var väl mer gnäll än skratt o nöjda killar. Vad gör de efter 3,5 km i skogen. 💞

---------------------------------------------------------------------

Imorse hade vi även en liten diskussion hemma.
Stella har ju kommit in i en ålder, och varit där ganska länge egentligen. Där hon väljer sina kläder själv. Och vi har valt att inte kommentera mer än att hon är väldigt fin i allt hon tar på sig.

Men imorse tog hon på sig sin frost 2 ring. Och kom sen till mig och förklarade att det är en magisk ring. Den ringen, det är den som gör henne vacker. Sen ville hon sminka sig för att hon skulle bli fin. För utan smink är man inte fin.

Mamma hjärtat gick sönder 2027530 bitar, och känner lite att ska vi redan nu börja ta tag i detta.

Men förklarade för Stella att hon är fin som hon är. Moster och johanna hörde även av sig och även dom sa att hon är fin som hon är. Att alla människor är fina precis som dom är. Tack för de älskade ni 💞

Älskade skrot världens vackraste tjej, jag hoppas du kommer älska dig själv precis som du är 💞

// ?Mikaelaaa

Gillar

Kommentarer