jag Kräks! vi är i en pandemi....

Visste ni om att vi är mitt i en pandemi. Igår kom det nya restriktioner igen. Snart kanske de blir en stor lockdown. Ne de kommer aldrig hända i Sverige. Men tänk i de banorna iaf.

Men varför inte köra den häftigaste dagsfesten i Stockholm där smittspridningen ändå inte är så hög? Eller hur var det nu?

Varför kan inte folk förstå. Vi är i en pandemi, att ha fester kanske inte är de smartaste valet man gör i dagsläget.

Men de e såklart att deras fester är viktigare än att man inte fått träffat sin farmor på 8 månader. Eller att man inte kan medverka på begravningar pga covid 19. Eller att folk dör i den här pandemin?

Eller alla hjältar inom vården som åter igen snart kommer gå på knäna igen pga högt tryck. Hjältarna inom förskolan och alla andra jobb där man inte kan jobba hemifrån.

Ne så klart era fester är viktigare.

Jag Kräks!

De finns 20 län. I dagens läge är det 20 av dessa län som har extra restriktioner. Här i jämtland. Det enda länet som inte har några nya restriktioner än. Men fortsätter det såhär så gissar jag på att de kommer nog att komma. Jag bara väntar.

Jag förstår att restauranger och många andra branscher går på knäna. Men jag tror inte de kommer gå snabbare tillbaka till normalt om inte alla bara kan ta sitt jävla ansvar!

// ?Mikaelaaa

Gillar

Kommentarer