Ja men några bockar blev de...

Min att göra - lista idag.

▪️Städa vardagsrummet - plocka ihop, dammtorka, dammsuga och våttorka
▪️Städa sovrummet - plocka ihop, dammtorka och våttorka.
▪️Städa barnens rum - dammsuga, dammtorka och våttorka.
▪️Byta sängkläder
▪️Frukost, lunch och middag✔️
▪️Tvätta in strl 92✔️
▪️Tvätta in strl 122✔️
▪️Möte kl 15 på jobbet✔️
▪️ Gå ut och gå i skogen eller leka med Kjell
▪️Kolla igenom julpynt✔️

Ja de gick väl kanske inte riktigt som tänkt idag. Men halva sovrummet blev ju städat iaf, alla rena kläder blev invikta och dom nya strl blev upptvättade och har även hunnit hänga dom.
Så vika in dom och byta ut kläderna i lådorna får nog ske imorgon tror jag. Men paniken som också kommer när man vet att man har sjukt mkt kläder i strl 92. Men hittar endast så mkt som fyller en tvättställning. Och hälften av kläderna är shorts och t-shirts. 🙈  Känns kanske inte riktigt rätt nu när vi går mot kallare tider. Så de blev helt plötsligt inte så mycket kläder i strl 92.
Så kläder till Kjell i julklapp verkar kanske inte som en dålig idé. 😵

Sen att ha mötet på jobbet var väldigt skönt, trots att Kjell var hemma och pratade lite via teams med mina kollegor. Men det verkade inte störa någon. Skönt också att får höra lite från sina kollegor igen. Så imorgon, undra om jag kan jobba något när Kjell sover imorgon. Hade ju varit skönt att kunna få två timmar gjorda fast man vabbar.
Ska kolla med RTM om det är något som går att fixa 😊

O medan jag hade möte och Kjell inte var med så levde han livet i sitt rum. Hällde ut legot och hela sin tågbana. Så han får städa ihop tåget imorgon. Legot städade han förut idag.

Hur har eran dag varit?

// ?Mikaelaaa

Gillar