Idag biltvätt - imorgon logoped

Idag efter jag hämtat Stella på dagis, så ringde logopeden. Dom hade fått en avbokad tid imorgon. om vi ville så kunde Stella få komma 7.45. Ett problem. Kjell hostar ju fortfarande och först på torsdag har de gått en vecka. Så min fundering blev lite är det någon och vem i så fall skulle vilja ha han medan vi är där.

Så ringde Johanna eller ne rättare sagt Fredrik. Och kolla om dom ville ha lilleman.

Och som jag skrev i inlägget innan så är vi i en pandemi. Och man ska just nu bara umgås med dom man bor med. Men Johanna och Fredrik är dom enda vi umgås med och man skulle kunna säga att vi bor ihop vissa gånger 🙈. Sen var de så att vi lekte även dagen innan han började hosta. Så då vågade jag fråga dom för att dom redan träffat han dagen innan och för att han inte fått fler symptom eller blivit sämre.

Så imorgon ska vi upp tidigt som attan för att göra oss klara, för att åka in till stan och träffa Maria igen. Stella är så, stolt då hon lärt sig säga R. Så just nu låter det väldigt ofta  RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR här hemma just nu. 🙈

Efter logopeden så är det kyrkis för damen så det är bara att snabba sig hem. . Så jag vet ju vad vi gör imorgonbitti. 😆

Idag har jag och Kjell bara varit hemma. Eller ne vi for in till stan för bilen behövde tvättas. Så vi åkte inte in för att träffa någon.
Så åkte dit och testade idag berners biltvätt. Ingen höjdare säger Kjell. Men han e lika förstörd i alla biltvättar - stackarn.

Men den var okej, den gjorde jobbet och skitet vi hade i däcken försvann så slipper ha en bil som vibrerar när man kommer upp i 80-90 km/h.

Sen har vi varit hemma hela dagen och kläderna jag igår tvättade är nu vikta så nu ska det bara in i byrån åt barnen. Yeey!

Sen måste jag även börja leta kläder åt Kjell. Så någon som vet om nån butik som inte har allt för dyra kläder, fina kläder och bra kvalité? Och Stella behöver strumpbyxor då det bara är klänning som gäller för den tjejen. 🙈

Just nu duschar Stella och det är snart dax för läggning här hemma. Så medan hon duschar, så ska jag springa ner och kolla pannan, så de finns varmvatten så även jag kan duscha ikväll. Men även så vi har lite värme kvar imorgon och slipper vakna i ett lite svalare hus.
Då vi har ett vedeldat hus, där man måste elda för att få varmvstten och värme så är de ganska bra att försöka ha lite koll. Och är det så att vi har för mycket varmvatten, och tänder en panna kommer det vattnet att börja koka, vilket inte e superbra och tror att de förstör systemet efter ett tag om man sätter det i system.. Men att det inte finns  tillräckligt med varmvatten för en hel natt (oftast kalla vinternätter) . Då kan vi vakna på vintrarna o ett hus som är 17 grader varmt. Inte jättekallt. Men inte heller superskönt o vakna upp i., 🙈

Så ska kolla och fixa pannan sen är det natti natti för barnen 💞

Vad har ni gjort idag?

// ?Mikaelaaa

Gillar

Kommentarer