gräva fram vattenbrunnen, eller? 🙈

Morgonen var ju väldigt intensiv. Hela dagen följde med i samma tema. Vilket har  resulterat i en väldigt trött och slut mamma. Och ganska lättnattade barn.

Checklista
✔️ Tvättat stellas säng
✔️ Sorterat, vikt och lagt in all torr tvätt
✔️ Städat hallen
✔️ Bakat frukostbröd
✔️ Promenerat
✔️ Lagat tacos
✔️ Städat köket.
✔️ Hjälpt till med bilar

Ja de var i stora drag de jag hunnit med. Kanske inte var så mycket. Men känns som sjukt mkt. De har resulterat i att jag gått ca 13000 steg här hemma idag. De känns i smalbenen 🙈 mest troligt för att jag har fel sulor i skorna så går snett.

Där vid mellis så var stella hungrig och ville göra sin egen gröt. Damen som älskar att hjälpa till här hemma. O vi var blivit duktigare o duktigare på att få med henne i vardagssysslorna. Så hon fick testa att koka sin egen gröt med mig på sidan om. O de gick ju bra. Mammas stora tjej! Älskade barn! Väx inte upp så fort.
Hon har även varit ute och hjälpt knodde att gräva fram vattenbrunnen. Trodde dom iaf. Men tydligen var de bajsbrunnen 😂 men vilket jobb hon gjorde.

Efter mellis kom det 1 killen och knackade på här. Vi har ju en del reservdelsbilar på gården. Han undrade om han fick köpa 2 bilar för att köra på skroten. Ja men visst de underlättar ju för oss.

Så knodde gjorde affär, sen skulle dom komma 2 timmar senare o hämta bilarna. Så full fart framåt och plocka bort de knodde ville ha kvar. Då han gärna skriva i bilar själv och har sig.

Knodde fick hjälp av Andreas och Tobias för att hinna få loss de saker han ville ha kvar. Då bestämde jag det att de blir tacos till middag. Enkelt gott och sjukt smidigt då jag inte är riktigt haj på de med gultenfritt.

Personen kom tillbaka för att hämta bilarna men hade inte fått tag på någon biltrailer. Så dom kommer tillbaka imorgon.
Japp och jag brukar vara den som tror gott om allt folk. Men bad ändå knodde ta reg nr och så. Ifall de skulle börja ske mystiska saker här framöver. Så har vi iaf den delen. 🙈

Nope. Sängen kallar. Tanken är att om huvudet orkar imorgon. Att barnen ska få leka med Haldo o Harry. Typ dom enda vi träffar ju under pandemin. Skönt att kunna få lite socialt sällskap. 😊

Vad gör ni imorgon?

// ?Mikaelaaa

Gillar