fullspäckad helg - - > vila sig i form

Godmorgon! Här sover hela familjen. Knodde ska väl upp nu snart, då han ska vara på jobbet till 7. Och barnen ska väl snart bli väckta så Kjell kan åka på dagis till halv 8. Han ska få vara där mellan 7.30-15.

Stella ska iväg o rida med sin farmor vilket hon gör 1 gång i veckan. Så vid 9 kommer farmor och hämtar henne 💞

Själv är jag fortfarande sjukskriven till och med på fredag och tänker bara vila idag. Kanske tvätta lite. Men framför allt vila och njuta av tystnaden.

Helgen har varit supermysig då vi var på leklandet i lördags med barnen. De va vi och 4 barn till där när vi kom. När det sen ökade med människor några timmar efter valde vi att åka därifrån. Vi såg också till att vara i det rummet där de inte var fler än vi.

Sen var de hem o duscha innan barnen fick fortsätta leka innan super god middag väntade hos Johanna o Fredrik. 💞

Igår var de även farsdag. Så de firade vi både hos pappa och här hemma. 💞

På eftermiddagen så klädde vi på oss och tog oss ut i skogen.  1 timme senare var vi hemma igen. Så mysigt. Fast jag inte gillar skogen. Men barnen älskar den, och älskar att vara ute. Så då e de bara att klä på sig o ge sig ut på olika äventyr.

Med allt som blev denna helg så somnade jag innan barnen igår. Knodde o barnen slog igång star wars igår kl 18. Men jag somnade halv 8. Kanske också därför jag är vaken nu 😂

Men sen har jag sovit som en stock i natt. Men känner mig slut i huvudet. De e som att de e vadderat med massa moln. Dålig förklaring kanske. Så därför ska de bli så skönt o bara få vila så jag kan få bli som normalt igen.

Vad ska ni göra idag?

// ?Mikaelaaa

Gillar

Kommentarer