600 meter, är ändå en start!

De blev en sväng till badet idag, fick dock inte med mig någon.
Så måste ändå säga att min disciplin var ganska okej idag. För sist jag skulle iväg o simma. Så hamnade jag i bubbelpoolen, då jag kände att energin försvann.
Men idag åkte jag dit, bytte om kom ut i badhuset och kollade på bubbelpoolen. Men gick iväg och simmade. Blev 24 längder. Trots de så är jag lite besviken att de bara blev 24 längder. Hade kramp i mina fotleder 🙈. Så de gick inte längre. Men det är iaf 600 meter. Så får åka nån mer dag denna vecka.

Sen fick jag ocKså testa min klocka i vattnet. O den fungerade och den fungerar fortfarande efteråt. Så de är så sjukt skönt. Då behöver man inte hålla räkningen själv när man simmar.. Så lat jag är egentligen. 🙈

Nu är jag hemma igen och fixat lite mellis eller lunch/mellis. Så blev några fincrisp med skinka. Inte de godaste, men får testa mig fram på vad som passar. Men så mkt bättre än sötsaker som varit en sån sak jag ätit mkt av förut.

Men tanken är nu att jag ska bli mer rörlig i mitt liv och äta lite bättre så kanske man kan tappa lite kilon. Så som jag väger idag har jag aldrig vägt i hela mitt liv. O mår så, sjukt dåligt av de.

Jag har satt ett mål på - 15 kg. Då borde de vara en hälsosam viktnedgång.
Men sen vet jag inte, mitt huvud säger mig att närmare - 30 borde också gå att tappa. Men inte säker på att de blir en lika hälsosam nedgång då. Och tror att min ätstörning då får fäste igen.

De e ett jävla vågspel. Vågar som inte ta i för mycket men vill heller inte ta i för lite för då kommer de inte ge ngt.

Så vi får väl se vart vi hamnar iaf. Men tanken är mers grönsaker. Mer nyttig mat och mer rörelse i livet.

Någon som har några bra tips?

/Mikaelaaa

// ?Mikaelaaa

Gillar