4 mil åt skogen...

Stella är skjutsad på dagis. Jag o Kjell har en mysdag här hemma. Så idag blir det att fortsätta att tvätta kläder och rensa ut allt som är för litet för barnen när man ändå viker kläderna. Tar hand om köket och städar lite allmänt mellan leken och myset.

Vi tog även en sväng in till stan för att sälja en snowboard som är säkert 7 år gammal för 150:-
Hade lagt ut den på Facebooks marketplace. Fick en tjej som sa att hon köper den. Kommer in till stan hon tittar på den och blir så besviken för att det inte var en ny snowboard.

Så hon ångrar sig och jag får åka dom där 2 milen hem igen. Utan att sälja den där jävla brädan. Men vem tror att man kan få en ny snowboard för 150 kr.
Ska nog börja ta ut betalt för att jag är snäll och kör in grejer folk vill köpa men inte orkar åka dom 2 milen ut dit vi bor.

Aja! Hemma igen så blev de lite lunch. Sen fick Kjell fick lägga sig i vagnen och mysa i åkpåsen medan jag tog en promenad. Kjell somnade under promenaden men vaknade så fort vagnen stannade så slutade med att vi fick in och la oss i sängen för att mysa. Där somnade han på mindre än 3 minuter. Lillskroten min. 💞

// ?Mikaelaaa

Gillar

Kommentarer