11 saker du, kanske, inte visste om mig

Heeeello babes! ♡

Så här är läget idag. Jag drack precis upp min Nocco Tropical (stor favorit!) och skulle bege mig till gymmet. Jag har känt mig ganska hängig idag men som vanligt försökt att pusha bort det, vilket man INTE ska göra. Man måste verkligen lyssna på kroppen. För nu ligger jag däckad i sängen med två täcken, muskelvärk och halsont. Hann alltså inte ens ta mig till gymmet, vilket egentligen var en himla tur. Så jag tänkte att jag delar med mig av 11 saker om mig, eftersom min blogg är så pass ny och jag inte gör något speciellt så passar väl det utmärkt!? 😍

Alright, let's go!

1. Mitt fullständiga namn är, Mikaela Christina Forsberg Liifv. Jag funderar dock på att ta bort Forsberg då jag är den ända som heter det i min familj på mammas sida. 

2. Jag är från Stockholm men bor i Dalarna då jag studerat på högskola i Falun och tog examen efter 3.5 år. Vi har egentligen bott i Dalarna från jag var 15 år gammal, då mamma från början är härifrån. Men tror inte att detta kommer vara staden jag bor i, i framtiden, men man vet ju såklart aldrig. Pappas familj, släkt och fler av mina barndomsvänner bor ju kvar i Stockholm, så vi får se vart jag tar vägen sen när det väl är dags.

3. Jag ÄLSKAR att nätshoppa och tycker nu för tiden att det är jobbigt att handla i butiker. Vill hellre njuta om man går runt i exempelvis Stockholm stad, bara äta gott och sådant.

4. Jag är tyvärr inte super duktig på att lyssna på kroppen gällande vila. Min vardag är ganska fartfylld och tar mig inte tiden att vila, så detta är ett nyårslöfte hos mig. ATT TA SIG TID ATT VILA. Jätteviktigt!!

5. Jag har dansat nästan hela mitt liv, det är en stor passion hos mig. När jag dansar så är jag som lyckligast och det är ett sätt att varva ner och släppa ut allt. Ännu ett nyårslöfte - dansa mer! då detta är lite bortprioriterat just nu.

6. Jag är en person som är väldigt driven då jag ÄLSKAR att ha många bollar i luften och när det händer saker. Skulle mitt liv se likadant ut hela tiden så skulle jag tröttna. Jag vill alltid lära mig nya saker och utvecklas som person.

7. I somras gick jag ner 14 kg bara av att börja äta mindre socker, mer "bättre" mat och få in "bättre" rutiner.

8. Så i somras väcktes min stora passion för kost och hälsa. Och jag ÄLSKAR (!) att träna, röra på mig, gymma, gå på pass. Hålla mig aktiv och igång! <3

9. Jag har tyvärr typ aldrig läst en bok, bara litteratur från Högskolan men har som nyårslöfte (haha det var ett himla babbel om nyårslöften) att börja läsa böcker då jag tror att även det är ett bra sätt att slappna av och släppa allt för en stund.

10. Jag ÄLSKAR att planera och lägga upp mina dagar men kan absolut vara väldigt spontan också. Som exempelvis att jag ville flytta till Göteborg i somras - 3 dagar senare gjorde jag det och kom hem till Dalarna igen sent på hösten.

11. Jag prioriterar mina nära och kära högst på listan, oavsett vad.


Något jag tänkte på under tiden som jag skrev ner detta, var om Ni skulle kunna komma med bra tips hur Ni gör för att varva ner, slappna av? er liksom "egentid" ♡

#nouw30daychallenge #sakerommig 

Gillar

Kommentarer

Susannaelisabeth
Susannaelisabeth,

Mihi. Visste allt redan! Men vet ju allt om dig så 😁❤️

nouw.com/susannaelisabeth
mikaeelaas
mikaeelaas,

hahah bästa du! du gör ju det 😍❤️

nouw.com/mikaeelaas
Filippa
,

Hjärtat! Krya på dig <3 vila, okej?? Puss

mikaeelaas
mikaeelaas,

åå tack snälla du!! ja jag ska <3 puss

nouw.com/mikaeelaas
michellealmqvist
michellealmqvist,

Så kul att läsa! 😊

nouw.com/michellealmqvist
michellealmqvist
michellealmqvist,
och krya på dig finis💗
nouw.com/michellealmqvist
mikaeelaas
mikaeelaas,

men åhh tack fina fina du!! 💗

nouw.com/mikaeelaas
angelicaleideborg
angelicaleideborg,
Super bra inlägg! Krya på dig finis! <3
nouw.com/angelicaleideborg
mikaeelaas
mikaeelaas,

åå tack finaste!! hoppas att allt är bra med dig <3

nouw.com/mikaeelaas
Celine,

Är också supedålig på att lyssna på kroppen gällande vila osv! Jättekul att läsa!

celinelf.blogg.se
mikaeelaas
mikaeelaas,

jaaa många verkar tyvärr vara det och det måste vi bli bättre på!! <3 åh vad bra att du tycker det, ska verkligen försöka hitta intresset i att läsa ;*

nouw.com/mikaeelaas
natalieelisabeth
natalieelisabeth,

Så roligt inlägg! 😄❤️

nouw.com/natalieelisabeth
mikaeelaas
mikaeelaas,

going!! 🙌🏼❤️

nouw.com/mikaeelaas