Hade massa påhitt att skriva om igår men tröttheten tog över och sängen välkomnade mig mer än gärna. Nu befinner jag mig på söder tillsammans med mina fina arbetskamrater och äter en avsmakningsmeny som uppriktigt sagt är baserad på vår egendomliga chili! Starkt, så lär hålla mig borta från förkylningar i vinter!

Bilder från middagen dyker upp imorgon!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte skrivit här på ett bra tag, väldigt länge ifall jag ska säga de rätt. De har varit mycket, varit helt slut i kroppen, haft en bra träningsperiod trots allt men som hela tiden krockat med massa annat. Samtidigt som motivarionen har svackat upp och ner. Nu tänker jag komma tillbaka, en härlig Londonresa senare och med en rivstart! Det kommer bli fler uppdateringar också, hör å häpna!

Hoppas ni får en bra Lucia!

Likes

Comments

Nu är liten häst flyttat, usch vad jobbigt de var å åka transport. Sparkar och gnägg hela vägen, men efter ett kort stopp på vägen traskar han runt i nybäddad box och småtuggar.


Likes

Comments


Jag har fastnat för den enkla kasslern! Rynkat på näsan, tyckt att de varit tråkigt och levt i tron om att jag inte alls gillart men nu, nu äter jag de med glädje! Åh, rostade rotfrukter, rödbetor, wokade grönsaker och k a s s l e r. Vår fredagslyx är här, lycklig mage!

Likes

Comments

God morgon! Det är precis vad det är! Har haft en toppmorgon, trött som en gnu när jag vaknade men istället för att snoozea kravla jag mig upp och såg Andreas ligga kvar i under täcket i värmen. Bytte ut trötta ögon och gäspningar mot morgonträning, energin kom krypande och innan jag visste ordet av de studsade jag runt i lägenheten. Mys med morgongröten framför julkalendern, bestämt oss för att titta på Sunes Jul istället så mornarna komma fyllas med leenden och skratt! Ha en topp fredag!

Likes

Comments

Boxpass med Peter idag! Kom en bra stund innan fick hänga på han å köra supersets, biceps och tricepsvarannan. Riktigt härligt att köra igång hårt och därefter en timma intensiv boxning, lagom mör å lycklig nu! Åt matlådan på bussen, nu bär de av mot hovet och AIK-Linköping!

Hade glömt vattenflaskan hemma så köpte en VitaminWell på vägen. Rätt goda men dricker sällan annat än vatten och te så vardagslyx på den!


 

Likes

Comments

Nu är de inte många dagar kvar till stora flytten för Charmtrollet. Från stora Täby å all stress ut på landet, lugnet å fina hagar. Ska fara förbi hos han en sväng idag och pyssla lite. Har inte varit där på en å en halv vecka snart, tur att jag haft Julia som kunnat hjälpa mig :) efterlängtad och pirriga lördag, ska ju få in han i transporten och ha en hel å fin när vi kommer fram. Får se vad nervbollen tycker om att resa..


 

Likes

Comments

Är på väg hem efter en arbetsdag och de bästa passet på ett tag, är tillbaka på jobbets gym och fått träna med Peter igen. Som jag berättat tidigare har jag fått träna med han i lite mer än tre års tid och han ger mig sån motivation fortfarande, något så kopiöst!
Han vet precis hur han ska skrika på mig, vad som får mig att tända till och ge de absolut sista som finns kvar i mina muskler. Lyckan efter ett helt grymt pass sprider sig i kroppen, åh vad jag längtat tillbaka till den känslan!

Likes

Comments

God morgon! Jag var så ruskigt trött när jag kom hem igår kväll så efter middagen låg jag bara å mös i soffan, sköt upp att skriva för jag trodde att jag skulle vara piggare nu på morgonen.. Nä, jag är så trött att jag nästan går och blundar, ge mig sju timmar sömn till! Valde att ta en lugn morgon med lång frukost och tända ljus, nu väntar jobbet!

 

Likes

Comments


Äntligen är det första advent och julstämning på hög nivå hemma hos oss! Har klarat av två tentor idag, och känns som en lättnad att vara färdig med utbildningen. Kommer förstås sakna mina kursdagar och gänget men inget slår den lugna dag och kväll jag fått hemma tillsammans med Andreas utan några måsten. Har myst framför skidåkningen och tävlingarna på Täby, bakat årets första sats med lussekatter och nu väntar kvällsfika framför Beck. Såklart ska jag utsätta mig för de läskiga.. med kudde och pojkvän.
Var klar redan vid tio eftersom vi tröck ihop vår praktiska tenta med teorin direkt efter, var uppe redan vid halv fem imorse för att vara på plats vid sju och sätta igång halv åtta. Söndagstrafiken, den finns inte den tiden på morgonen så en härlig promenad från brommaplan till hotellet fick starta min morgon!
 

Likes

Comments