Psykisk ohälsa

Hej alla fina! <3

Jag såg igår att det är sjukt många som skriver om psykisk ohälsa, att det kanske blir värre på hösten/vintern.
Men det var inte fören jag kollade på @jennifermarie s video som hon hade på hennes blogg/youtube som jag insåg att detta är något som vi förmodligen behöver prata lite mer om.
Så tack fina Jennifer för att du tar upp såna här viktiga frågor och för att du är just DU!

Det är så typiskt när det börjar bli lite mörkare och kallare ute så blir det svårare att hålla humöret uppe, för mig kan det i perioder vara svårare under den här tiden på året.
Men som Jennifer säger i sin video behöver vi uppmuntra varande lite extra denna tiden på året, det ska vi egentligen göra hela året men just nu behöver vi tänka på det lite extra.
Vi alla har dåliga dagar och det kan ju räcka med så lite för att man ska bli uppmuntrad, om inte någon annan gör det så kanske det rä så att man kan göra något för sig själv som man tycker om, behöver inte vara något extremt. Men bara något litet som faktiskt får en att må lite extra bra, som får en att le. För ett leende kan göra så sjukt mycket under de dåliga dagarna!

Fråga någon: Hur är det?, va fin du är, vilka fina ögon du har, vilken fin tröja.
Men ibland kan det faktiskt räcka med att säga Hej eller le åt en annan människa i dessa situationer.
Jag tycker att vi borde le mer åt människor som vi möter, visst de kan ses som konstigt men samtidigt så kanske personen du mäter också får ett leende på läpparna och det kan göra deras dag och det kan göra att en själv mår bättre!

Eftersom jag blev inspirerad av Jennifer att göra detta inlägg så kommer jag länka hennes blogg, instagram och även till hennes kanal på youtube.
https://www.youtube.com/jennifermarie - hennes youtube, hoppas det vart rätt nu. Vet inte hur man länkar annars :$
@jennifermarie - hennes blogg
https://www.instagram.com/jennifermarie.se/ hennes instagram.

Jag hoppas att ni kollar in henne, jag läser hennes blogg varje dag. Hon tar upp bra saker och är så äkta eller vad man nu ska säga.
Ta hand om er alla fina där ute!


?Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Men fina du!!! <3 Viktigt ämne att ta upp, inte bara för att det är så pass vanligt i dagens samhälle utanför att det är ett viktigt ämne som tyvärr fortfarande är lite tabu att prata om.. Vi kämpar tillsammans, sprider positivitet i den mån vi kan, tillsammans!! <3
nouw.com/jenniferofhbg
mijapersson
mijapersson,
hihi :$ Ja det är ett jätte viktigt ämne att ta upp, det är alldeles för vanligt i vårat samhälle och det är helt galet att det faktiskt är lite tabu och att allt för få vågar prata om det öppet. Vi kämpar tillsammans! Mot ett positivare samhälle! <3
nouw.com/mijapersson